Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Választanak az olaszok, munkahelyek a migránsoknak, lebuktatta magát Joe Biden?

888.hu

2022.09.25. 19:59

Ez történt ma.

 

Választásokat rendeznek vasárnap Olaszországban. Este tizenegy óráig több mint 50,8 millió szavazásra jogosult olaszt várnak az urnákhoz, akik eldönthetik, hogy a két nagy koalíció közül, a Giorgia Meloni vezette jobbközépnek vagy az Enrico Letta vezette balközépnek szavaznak bizalmat. Az olaszországi sorsdöntő választásról a 888.hu Rosonczy-Kovács Mihály Lengyelország és Olaszország szakértőt, a Nézőpont Intézet külügyi igazgatóját kérdezte.

Az interjú ITT olvasható.

 

 

 

A németországi Hannover önkormányzata az újonnan meghirdetett állások egyharmadát kizárólag migránsok számára tartja fenn, hogy növelje a külföldi hátterűek arányát a városban.

Látható tehát, hogy

az igazán fontos dolgokkal foglalkoznak.

A hannoveri integrációs bizottság a közelmúltban azt a célt tűzte ki, hogy jelentősen növeli a városnak dolgozó migrációs hátterű munkavállalók számát, és egy határozattervezetet terjesztett elő, amely szerint „a cél öt éven belüli elérése érdekében az összes megüresedett álláshely 30 százalékát migrációs hátterű emberekkel kell betölteni. Ennek megfelelően az összes újonnan felvett munkavállaló esetében a célszám 30 százalék”.

 

 

 

Joe Biden elnök pénteken összezavarta támogatóit, amikor bizarr kijelentést tett a Nemzeti Oktatási Szövetség washingtoni székházában tartott beszédében.

Biden a kulcsfontosságú félidős választások előtt próbálta megcáfolni a republikánus üzeneteket, amikor a beszéd közepén megállt, odafordult a közönség soraiban ülő nőhöz és így szólt:

Hosszú múltra tekintünk vissza. Ő 12 éves volt, én 30, de mindegy is.”

mondta nagy nevetés és taps közepette.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére