Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magas energiaárak ellehetetlenítik az EU-t, atomfegyver szállítására alkalmas bombázókat telepít Biden, az amerikai nagykövetnél járt Vasvári bíró

888.hu

2022.10.31. 19:59

Ez történt ma.

 

A magas energiaárak ellehetetlenítik az EU versenyképességét – mondta Hortay Olivér, a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. energia- és klímapolitikai üzletágának vezetője az M1 aktuális csatornán hétfő reggel.

Hortay Olivér szerint a viszonylag alacsony gázár oka feltehetően az enyhe, fűtési szempontból kedvező időjárás, a közelmúltba Európába érkezett nagy mennyiségű cseppfolyós gáz és a korábbi nagyon magas árak.

Ugyanakkor jelezte:

ez a helyzet valószínűleg nem lesz tartós, a gázár emelkedni fog.

A következő fűtési időszak pedig még az ideinél is nehezebbnek ígérkezik, marad a „káoszhelyzet” – mondta a Századvég Konjunktúrakutató Zrt. üzletágvezetője.

 

 

 

Az Egyesült Államok azt tervezi, hogy akár hat atomfegyver szállítására képes B-52-es stratégiai bombázót telepít egy észak-ausztráliai légi bázisra – közölte hétfőn egy, az ügyet jól ismerő forrás a Kínával szembeni fokozott feszültségek közepette.

 

A bombázók számára külön létesítményeket állítanak fel az ausztrál légierő távoli Tindal nevű bázisán, mintegy 300 kilométerre délre Darwintól, Ausztrália Északi Területének székhelyétől.”

mondta a forrás, aki nem kívánta magát megnevezni, mert nem jogosult arra, hogy nyilvánosan beszéljen a kérdésről.

A fejleményről először az ABC ausztrál hírcsatorna Four Corners című műsora számolt be amerikai dokumentumokra hivatkozva.

 

 

 

Nem tudni, hogy Gyurcsány kongresszusi beszédében megemlékezett-e Vasvári Csaba és Matusik Tamás bíráknak, az Országos Bírói Tanács tagjainak a független igazságszolgáltatás alapelvét arcátlanul meggyalázó látogatásáról az amerikai nagykövetnél, David Pressmannél.

Beszédének eddig nyilvánosságra került 33 másodpercéből ugyanis ez nem derül ki. Nem tartom azonban valószínűnek, hogy szóba hozná a számára nem túl előnyös kapcsolatot a 2006-os zavargások utáni ítéletei miatt gyakran vérbíróként emlegetett Vasvári Csabával.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére