Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – A nap legfontosabb hírei!

888

2021.01.20. 19:59

Napi összefoglaló.

Beiktatták Joe Bident

Letette hivatali esküjét Joe Biden, az Egyesült Államok 46. elnöke szerdán Washingtonban. Orbán Viktor miniszterelnök levélben fejezte ki gratulációját és jókívánságait Joe Bidennek az Amerikai Egyesült Államok elnökévé történt beiktatása alkalmából. A miniszterelnök biztosította Joe Bident arról, hogy a magyar kormány továbbra is teljes mértékben elkötelezett marad a magyar-amerikai kapcsolatok erősítése mellett.

Trump mindeközben elhagyta a Fehér Házat. A leköszönő amerikai elnök az Andrews támaszponton szerdán elmondott búcsúbeszédében megköszönte az elmúlt négy „rendkívüli évet”, és sok sikert kívánt a következő kormánynak.

Egy korszak ma véget ért, de arra kerestük a választ, hogy, mit köszönhetünk Trumpnak, és mit várhatunk Bidentől?

Vakcinaháború: Gyurcsányék akár életek árán is a félrevezetésre koncentrálnak

Miközben Kínában már több mint 10 millió embert oltottak be a Sinopharm-vakcinával, Oroszországban pedig 1,5 milliót a Szputnyik V-vel, azokkal az ellenszerekkel, amelyek Magyarország számára is hozzáférhetők lehetnek, ha a magyar egészségügyi hatóság engedélye megszületik, addig az ellenzék és lakájmédiája teljes erőből tüzeli a magyarokat ezen életmentő védőoltások ellen.

Mindeközben, hétmilliárdos francia plakátcéget utasított el Karácsony, hogy ingyen plakátozhassa tele Budapestet

Elutasítottak hétmilliárd forintot csak azért, hogy ott, akkor és azt plakátozhassanak a BKK felületein, ahol, amikor és amit akarnak. A pályázó cégek bírósághoz fordulnak az ügyben, amiért négy évig hülyítették őket.

A napokban derült ki, hogy a főváros időhúzása miatt Budapest óriási pénzügyi veszteséget szenvedett el – írta az Origo.

A történetet röviden ITT összefoglaltuk, akit részletesebben érdekel, elolvashatja az eredeti cikket.

 

A CNN-nél képtelenek elfogadni, hogy nem mindenki gondolkodik úgy, mint ők

A Newsmax csatorna egyik műsorában a két műsorvezető, Emma Rechenberg és Shaun Kraisman azt állította, hogy a CNN cenzúrát alkalmaz, híreket hallgat el, és átmossa az emberek agyát.

A 888 már korábban is beszámolt arról, hogy a CNN egyszerűen képtelen felfogni, mit is jelent pontosan a sajtószabadság. A nemzetközi baloldali propagandagépezet zászlóshajójának legújabb ellensége a konzervatív Newsmax csatorna. Éppen ezért a CNN-en szakértők már azt követelik, hogy a kábelszolgáltatók vegyék ki a csomagjaikból a Newsmaxet. De ez sem elég nekik, konzervatív véleményvezéreket is elhallgattatnának. Szerintük meg kell akadályozni, hogy konzervatív influenszerek elérjék a tömegeket. Mint mondták, vannak emberek, akiknek a nézőközönsége nagyobb, mint a CNN-é.

 

A nap folyamán a bukott holland kormányfő pedig beismerte felelősségét a családtámogatási botrányban

Mark Rutte, a holland ügyvivő kormány vezetője beismerte személyes felelősségét abban a nagy port kavaró családtámogatási botrányban, amely múlt pénteken a holland kormány lemondásához vezetett – írta szerdán az NL Times holland hírportál.

 

A kormány lemondását követően Rutte azt mondta, hogy botrányos az egész politikai rendszer kudarca, és kiemelte, hogy a felelősség nemcsak őt, hanem az egész koalíciós kormányt terheli, így nem mond le arról, hogy továbbra is ő maradjon az ügyvivő kormány élén.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére