Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

888.hu

2020.06.27. 19:59

Orbán Viktor részt vett a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Karának tisztavatóján, László Imre hitlerezése kiverte a biztosítékot, a halál kapujából hozták vissza az étlen-szomjan tartott időseket.

Miközben Nyugaton épp a rendőrség ellen hergel a radikális baloldal Magyarország továbbra is a béke szigete.

Ma délelőtt a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) Rendészettudományi Karának 102 hallgató tett tiszti esküt a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt a Kapisztrán téren rendezett ünnepségen. A rendezvényen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett, aki beszédében kijelentette

Magyarországon sosem fogják magukra hagyni az egyenruhásokat.

„Magyarországon sosem fogják magukra hagyni az egyenruhásokat!„

A kormányfő a budai Várban, a Kapisztrán téren tartott ünnepségen – ahol 102 hallgató tett tiszti esküt a Szent Korona másolata és a történelmi zászlók előtt – azt mondta, az egyenruhásokra váró jövő nem ígérkezik egyszerűnek, meglepő és felkavaró dolgok történnek ugyanis. Jómódú országok egészségügyi rendszerei omlottak össze néhány nap alatt, gazdag országok indultak el [...]

László Imre, a XI. kerület DK-s polgármestere arra vetemedett, hogy Adolf Hitlert dicsérje. A Gyurcsány-párti politikus kijelentése több fideszes politikusnál is kiverte a biztosítékot, Deutsch Tamás EP-képviselő Facebook-oldalán kelt ki László Imre magatartásával szemben. Simicskó István, a Újbuda kormánypárti országgyűlési képviselője pedig arra szólította fel a DK-t, hogy döntse el, elhatárolódik-e a kijelentésektől vagy egyetért-e velük.

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház Semmelweis-nap tiszteletére pedig külön elismerésben részesítette a pandémia elleni védekezésben példás teljesítmény nyújtó 12 osztályának 133 dolgozóját. Ez az intézmény volt az, amelyre a járvány idején Karácsony Gergely főpolgármester és a balliberális média ujjal mutogatott, kijelentve, hogy a Pesti úti idősotthonban rekordszintet elért fertőzések a Bajcsy-kórházból indultak ki. Ezzel szemben viszont az igazság az, hogy a Bajcsy-Zsilinszky Kórházba került 100 betegből 97 kiszáradt állapotban került az intézetbe, ami azt jelenti, hogy a betegeket rendszeresen nem itatták. 100-ból 27-en csontsovány, kaheksziás állapotban, 61-en alultápláltan érkeztek. Felfekvésben pedig az idősotthonból érkezett betegek fele szenvedett.

Elismerések: a halál kapujából hozták vissza az étlen-szomjan tartott időseket

Már csak pár, nap, hogy a közelgő július 1-ével megérkezzen a kormány félmillió forintos járványbeli helytállásukért járó elismerése az egészségügyi dolgozók számlájára. A Bajcsy-Zsilinszky Kórház Semmelweis-nap tiszteletére pedig külön elismerésben részesítette a pandémia elleni védekezésben példás teljesítmény nyújtó 12 osztályának 133 dolgozóját.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére