Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

7:59 – Jön a nemzeti konzultáció, Békés beperli Karácsonyékat, Greta Thunberg pácban

888.hu

2021.02.04. 19:59

Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.

Orbán Viktor évértékelő beszédet tartott a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) „Gazdasági Évnyitó” című rendezvényén. A miniszterelnök bejelentette, hogy a kormány nemzeti konzultációt indít a nyitásról. Továbbá Orbán Viktor új hitelkonstrukciót is bejelentett a bajba jutott vállalkozások megsegítésére: eszerint 10 évre 10 millió forint erejéig kamatmentes hitelt nyújtanak a legkisebb vállalkozásoknak, 3 éves moratóriummal.

A kereszténygyalázó ex-fővárosi alkalmazott Békés Gáspár nem hagyja annyiban az ügyét, szerinte Karácsony Gergelyéknek fel kellene már vállalniuk magukat, mert amúgy sem él már sok keresztény Budapesten, akik meg igen, azok úgysem szavaznak rá. Békés most egy hosszú interjúban védekezett: bepereli az önkormányzatot.

Indiában napok óta zavargások vannak, és a svéd klímaaktivista, Greta Thunberg sem akart kimaradni a történelemből. Twitter-oldalán foglalt állást a kérdésben, ráadásul egy bizonyos eszköztárat is bemutatott, ami miatt az indiai rendőrség nyomozást indított.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére