Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A baloldal lepaktált az Ukránokkal, újabb részlet derült ki a Telex időutazásáról

888.hu

2022.04.01. 20:00

A miniszterelnök facebookon üzent. Újabb képernyőfotó igazolja, hogy a Telex már február elején megírhatta az erdélyi levélszavazatokról szóló cikkét. Németh Zsoltot kérdeztük.

 

A baloldal lepaktált az ukránokkal. Ha nyernek, megindulnak a fegyverszállítmányok, elzárják a gázt, és tönkreteszik a gazdaságot.”

 

– írta Orbán Viktor Facebook-oldalán.

A miniszterelnök ma Székesfehérváron mondott beszédet.

„Még két nap van hátra és aztán partraszállás. Három kemény nappal, háromnapnyi kemény munkával megnyerhetünk négy évet. Nyerhetünk magunknak négy békés, nyugodt és biztonságos évet. Higgyék el nekem, megéri! 39 óra múlva el kell mennünk és nem csak mi magunk kell hogy elmenjünk, hanem el kell vigyük a barátainkat, a munkatársainkat, a családtagjainkat, hogy ott legyenek azon a választáson, ahol eldől Magyarország következő négy éve.”

– mondta beszédében a miniszterelnök.

 

A Telex főszerkesztője szerint „technikai hiba” történt, de ez a magyarázat aligha győzte meg a független választási megfigyelőket. Az alapítvány Választási Médiafigyelő Delegációja bejelentette, hogy kivizsgálja a Telex-ügyet, a szakmai vizsgálat során pedig újabb képernyőképre bukkantak rá, melyből kiderül, hogy nemcsak az URL-ben jelent meg a februári dátum, hanem az eredeti cikk nyilvános frontendjén is. A Telexet leleplező fotót ITT megtekintheti.

 

Németh Zsoltot kérdeztük a választás tétjéről, fejlesztésekről, népszavazásról és a szomszédban dúló háborúról. Országgyűlés Külügyi Bizottságának elnöke kérdésünkre elmondta:

„Európa nagy gondban van. Keleti felén háború dúl. Ennek a helyzetnek ráadásul a kárpátaljai magyarok a túszai. A mi feladatunk az, hogy a béke és a biztonság ügyét segítsük. Természetes, hogy a magyarok érdekeit tekintsük a legfontosabbnak, de segítsünk a rászorulókon is”.

A teljes interjút ITT érheti el.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére