Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Folytatják a gyurcsányisták az oltásellenességet, Hollandiát pedig térde kényszerítheti a migráció

888.hu

2021.05.10. 19:59

Felmérés szerint jelenleg még kétmillió magyar kívánja magát beoltani, miközben már most 44 százalék fölött van hazánk átoltottsága, a gyurcsányisták ennek ellenére továbbra is vakcinaellenesek, míg a hollandok az iszlámmal küzdenek.

 

Dobrev Klára erősen kezdte a napot, amikor egy független objektív lapnak adott interjút, ahol portálnak sikerült a kérdéseivel gyerekkorunk együgyű sztármagazinját felidéznie, épp csak azt nem kérdezték meg Gyurcsánynétól, hogy mi a kedvenc étele.

Természetesen ezek mellett a legfontosabb kérdésekről nem esett szót, minthogy mi újság az Altus-ügyben?

Ezen kívül az interjúból ki nem maradhatott a szokásos oltás elleni hergelés se, amiből Vágó István a DK-s kvízmester sem maradhatott ki, Facebook-oldalán újra hazardírozásnak és égbekiáltó felelőtlensége nevezte a kormány oltási tervét.

Az operatív törzs jelentése szerint sokkal inkább egy nagyon sikeres oltási programon lehetünk túl, hisz a magyar lakosság 44 százaléka be van oltva és a harmadik hullám végéhez közeledünk.

Ebben a témában, azaz a koronavírussal kapcsolatban és az oltási hajlandóságról készített felmérést a Nézőpont Intézet amiből az derül ki,

hogy még körülbelül kétmillió ember fogja magát beoltatni a következő időben.

De hazánkon túl is zajlik az élet, a legújabb kutatásban Bíró András a XXI. Század kutatója azt írja, hogy a hollandok már nem igazán tudnak mit csinálni a migránsokkal, mivel már így is a holland nemzetbiztonságot kiemelt veszély fenyegeti, hiszen a külföldről finanszírozott iszlamista ideológia sikeresen építette ki azokat a hídfőállásokat, amelyeken keresztül jelentős befolyásolóerővel bír.

Ezek mellett fölkapott lett egy 2012-es kutatás, mely szerint a homoszexuális vagy

leszbikus párok által nevelt gyermekek közt később háromszor annyi a munkanélküli,

mint a hagyományos családokban nevelkedettek között, és csaknem négyszer annyian szorulnak szociális segítségre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére