Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyaroknak nem kell a gender ideológia, Orbán Viktor beszélt az Olimpiáról

888.hu

2021.08.13. 20:00

A nap legfontosabb hírei. Csak neked, csak most!

Az Alapjogokért Központ közvélemény-kutatása szerint még emelkedett is azoknak az aránya, akik kiállnak a természetes nemek teremtettsége mellett.

A megkérdezettek jóval több mint kétharmada, 71 százaléka szerint ugyanis az, hogy valaki nő vagy férfi, az ember veleszületett tulajdonsága – ez az arány négy hónappal ezelőtt 69 százalék volt

– írta meg a közösségi oldalán a Központ.

Míg itthon az emberek ragaszkodnak a természetes nemekhez, elutasítva az LMBTQ-lobbi nyomulását, addig az Angoloknál újabb radikális transznemű száll a politikai ringbe.

Az angol és walesi Zöld Párt társvezetői tisztségére pályázik

az Extinction Rebellion nevű radikális klímavédő szervezet transznemű és egyben nem bináris egyik alapítója.

Tamsin Omond, aki a they/them (magyrul: ők) személyes névmásokat használja magára Amelia Womack-kal indul közösen a vezetői tisztségére, és azt ígéri, hogy megválasztása esetén „fiatalos, interszekcionális feminista vezetése” lesz majd a pártnak, ami zöldpolitikát folytat majd.

Az indulást bejelentő videóban Omond azt állította, hogy társadalmi igazságosság nélkül nem létezhet éghajlati igazságosság”.

A mai napon a miniszterelnök interjút adott a Nemzeti Sportnak, melyben szó esett az Olimpiáról és a sport hagyományos szerepéről is.

Az interjúban Orbán Viktor ezt mondta egy esetleges magyarországi Olimpia szerevezéséről:

Olimpiát csak nemzeti egységben lehet szervezni. Magyarországnak volt egy történelmi lehetősége, amikor megszerezhette volna az olimpia rendezésének a jogát, de nem tudtuk megmutatni az ehhez szükséges nemzeti egységet. Ennek persze van politikai oka is, mert volt, aki attól remélt politikai hasznot, hogy nemet mond, és nemet mondat nagyon sok emberrel az olimpiára. De az igazság az, hogy kicsit korán jött a lehetőség, mert a nemzet még nem volt egységes abban a meggyőződésében, hogy Magyarország olyan ország, amely gazdaságilag nem önmagát megterhelve, hanem egy olimpiából hatalmas hasznot húzva képes megrendezni az olimpiát. Azóta eltelt négy év, és most sokkal nagyobb azoknak a magyaroknak a száma, akik látják, hogy azok a szállodafejlesztések, útfejlesztések, amelyek az olimpiához szükségesek, az olimpiától függetlenül is megtörténtek. Nem az olimpia miatt kellett fejlesztésekbe vágnunk, a fejlődésünk az olimpiától függetlenül kikövetelte ezt, ezért ma sokkal inkább készen állnánk egy olimpiára.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére