Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A nemzetközi sajtó magyarellenes propagandájának irányítója, Meloni meghívta Rómába az ukrán elnököt, beteg XVI. Benedek

888.hu

2022.12.28. 19:59

Ez történt ma.

 

Az Origo cikke azt mutatja be, hogy a Soros-hálózat, illetve a dollármédia propagandáját miként terítik a nemzetközi médiumoknak. Ebben a folyamatban játszik kulcsszerepet Gerald Knaus, az European Stability Initiative (ESI, Európai Stabilitási Kezdeményezés) alapító elnöke. A nyílt társadalom eszméit népszerűsítő lobbiszervezet jelentős összegeket kapott a tőzsdespekulánstól: egy 2016-os dokumentum szerint – amelyet legelőször egy szivárogtatásokkal foglalkozó twitter-oldal közölt – háromszázezer eurónyi Soros-pénz érkezett az ESI-hez.

 

 

Giorgia Meloni továbbra is teljes támogatást ígért Kijevnek politikai, katonai, gazdasági és humanitárius téren, az energetikai infrastruktúra helyreállításában, valamint az ország újjáépítésében.

A római kormányfő maximális elkötelezettségéről biztosította a kijevi elnököt az „ukrán nép számára igazságos béke” elérése érdekében.

Giorgia Meloni megerősítette, hogy a következő időszakban Kijevbe akar utazni, és

meghívta Rómába Volodimir Zelenszkijt.

 

 

Ferenc pápa a vatikáni audienciateremben mondott beszédében arra kérte a jelenlevőket, rendkívüli imát mondjanak XVI. Benedekért.

Hangsúlyozta, hogy a nyugalmazott pápa „csendben támogatja az egyházat”.

Ferenc pápa hozzátette, hogy elődje nagyon beteg. Arra kérte az Urat, adjon vigaszt XVI. Benedeknek, és mindvégig támogassa őt az egyház iránti szeretetteljes tanúságtételében.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére