Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Andrej Babiš békét akar, titkosított irat miatt nyomoznak Biden ellen, transzneműekkel akarják telepakolni a súlylökő női kategóriát

888.hu

2023.01.23. 19:59

Nincs új a nap alatt.

 

Andrej Babiš cseh elnökjelölt nem küldene cseh katonákat a balti államok vagy Lengyelország megsegítésére, amennyiben támadás érné őket – ezt válaszolta a volt kormányfő a cseh közszolgálati televízió vasárnap esti vitaműsorában a műsorvezető kérdésre.

 

Nem, biztosan nem. Én békét akarok, nem háborút. Semmi esetre sem küldeném gyermekeinket és asszonyaink gyermekeit háborúba.”

– jelentette ki Andrej Babiš a műsorvezető által hipotetikusnak nevezett kérdésre válaszolva.

Tisztán elméleti kérdésről van szó, a legfontosabb dolog megakadályozni a háborút – tette hozzá a volt kormányfő.

Állítólag az amerikai egyre inkább fontolgatják az amerikai igazságügy minisztériumnál, hogy újabb, Bidenhez köthető helyeken folytassanak nyomozást, miután egyre másra derül ki a demokrata elnökről, hogy nem bánik megfelelően titkosított iratokkal.

Néhány napja delaware-i otthonában lepte meg az FBI az amerikai elnököt. Eredetileg nem is volt házkutatási engedélye a szövetségi nyomozóknak, de Biden önként beengedte őket. Ezután a nyomozók hat darab titkosított dokumentumot találtak a házban.

Amelia Strickler, brit súlylökő bajnok kifogásolja a Nemzetközi Atlétikai Szövetség elképzeléseit, miszerint lehetővé tennék, hogy a transznemű férfi atléták versenyezzenek a született női atlétákkal szemben.

A kétszeres országos bajnoknő nemrég azt tweetelte, hogy „ha nem szólalunk fel, a női sport veszít”.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére