Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Best of Bangóné, a szenilis Joe Biden különös esete, Márki-Zay nem kér bocsánatot

888.hu

2022.01.25. 19:59

Nincs új a nap alatt.

 

Amint arról a 888.hu is beszámolt, az MSZP Országos Elnöksége 2022. január 23-i rendkívüli ülésén megállapította, hogy Bangóné Borbély Ildikó az iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt és a Magyar Szocialista Párt közösségét, így politikai útjaik elválnak egymástól.

Mint ismeretes, kiderült, hogy az MSZP-s képviselő egy BGF-es közgazdász végzettséget szerepeltet a parlamenti önéletrajzában, de az egyetem szerint nincs erre vonatkozó adat az archívumukban.

Bangóné Borbély Ildikó azonban

nem ez volt az első botránya

Hétfő este Joe Biden sajtótájékoztatót tartott a Fehér Házban. Kivételesen nem aludt el, így vesztére ébren volt az esemény végéig, amikor kifelé menet Peter Doocy, a FOX News újságírója bekiabált egy kérdést arról hogy az elnök szerint az infláció milyen hatást gyakorol a kongresszusi választásokra.

Erre az elnök elsőre annyit mondott némi szarkazmussal, hogy nagyszerű eszköz, még egy kis infláció. Ha itt megállt volna, akkor nem lett volna nagy baj, hogy bekapcsolva volt a mikrofon. Azonban még hozzátette, hogy „What a Stupid son of a bitch”, vagyis hogy

„ez de hülye a [email protected] anyját”.
A minap nagy port kavart, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje szitokszóként használta a fogyatékos szót. Sokan szólították fel bocsánatkérésre, ez azonban
nem történt meg eddig.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére