Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Best of Bangóné, a szenilis Joe Biden különös esete, Márki-Zay nem kér bocsánatot

888.hu

2022.01.25. 19:59

Nincs új a nap alatt.

 

Amint arról a 888.hu is beszámolt, az MSZP Országos Elnöksége 2022. január 23-i rendkívüli ülésén megállapította, hogy Bangóné Borbély Ildikó az iskolai végzettségével kapcsolatban megtévesztette a közvéleményt és a Magyar Szocialista Párt közösségét, így politikai útjaik elválnak egymástól.

Mint ismeretes, kiderült, hogy az MSZP-s képviselő egy BGF-es közgazdász végzettséget szerepeltet a parlamenti önéletrajzában, de az egyetem szerint nincs erre vonatkozó adat az archívumukban.

Bangóné Borbély Ildikó azonban

nem ez volt az első botránya

Hétfő este Joe Biden sajtótájékoztatót tartott a Fehér Házban. Kivételesen nem aludt el, így vesztére ébren volt az esemény végéig, amikor kifelé menet Peter Doocy, a FOX News újságírója bekiabált egy kérdést arról hogy az elnök szerint az infláció milyen hatást gyakorol a kongresszusi választásokra.

Erre az elnök elsőre annyit mondott némi szarkazmussal, hogy nagyszerű eszköz, még egy kis infláció. Ha itt megállt volna, akkor nem lett volna nagy baj, hogy bekapcsolva volt a mikrofon. Azonban még hozzátette, hogy „What a Stupid son of a bitch”, vagyis hogy

„ez de hülye a k@rva anyját”.
A minap nagy port kavart, hogy a baloldal miniszterelnök-jelöltje szitokszóként használta a fogyatékos szót. Sokan szólították fel bocsánatkérésre, ez azonban
nem történt meg eddig.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére