Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Cseh Katalin gyűlölte Márait, nyilvánosságra hozták a Twitter belső levelezését, zajlik az élet a VV villában

888.hu

2022.12.03. 19:59

Ez történt ma.

 

Ha vetünk egy pillantást Cseh Katalin momentumos EP képviselő tegnapi vulkánhoz hasonló gyűlöletkitörésére az ATV-ben Orbán Viktor és Magyarország ellen, akkor megállapítható, a magyarok nagyon bölcsek. Nem véletlen, hogy a Nézőpont 3, a Závecz 6 százalékra mérte legutóbb a pártot támogatók számát, némelyek szerint azonban még ez a csekélyke érték is komoly túlzás.

 

 

 

A Twitterhez az előző vezetés idején mindkét politikai oldal rendelkezett eléréssel, de a vállalat alkalmazottai túlnyomóan az egyik oldalhoz tartoztak, ezért a baloldal irányában sokkal nagyobb volt a nyitottság – áll a közösségi média korábbi működési gyakorlatáról szóló belső levelezésen alapuló, nyilvánosságra hozott iratokban, amelyek az új tulajdonos, Elon Musk kezdeményezésére jelentek meg az átláthatóság jegyében pénteken este.

 

 

 

Elszabadultak az indulatok a Való Világ villájában.

Barna-Piros-Reni szerelmi háromszögből hamar szerelmi négyszög lett Anita személyével. A lány vitát szított és cukkolni kezdte Piroskát, amiért nem akarta az este lesz8pni Barnát. Piri ahelyett, hogy kapitulált volna, de facto tojással a szájában kergetni, dobálni, lökdösni, ütlegelni kezdte Anitát. Ezt ugyan az élő streamből kivágták, de a Redditen futótűzként terjedő videót bárki megtekintheti, aki akarja.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére