Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Drogosok a BKK járatain, Karácsony csökkenő népszerűsége, rasszista jobbikos mellett a DK

888.hu

2021.08.05. 20:00

A mai nap legfontosabb hírei itt és most!

 

A BKK járatain egyre többször veszélyeztetik drogosok az utasokat.

Tegnap délután Kőbánya-Kispesten, a 200E jelzésű BKK-járaton lincselt meg két bedrogozott férfi egy fiatalabbat. A konfliktus oka az volt, hogy a fiatal férfi

nem adott pénzt a kéregetőknek.

Az esetről beszámoló Facebook-bejegyzés szerint az atrocitás egy teli buszjáraton történt. Egy férfi megsérült, vérzett a lába.

A szemtanú elmondása szerint a kábítószer hatása alatt álló két férfi bekergette az áldozatot a KÖKI Terminálba, miközben azt kiabálták, hogy ha utolérik, megszúrják. Az utóbbi időben nem ez az első eset, hogy valakit a tömegközlekedésben ilyen atrocitás ér.

Júliusban Gór Nagy Mária színművésznőt lökték fel, majd rabolták ki a 4-es, 6-os villamoson. A színésznő épp leszállni készült a Széll Kálmán téren, amikor meglökték, elesett, és elvesztette az eszméletét.

Csuklója szilánkosra tört, a fején keletkezett sérülést össze kellett varrni, napokig kórházban volt.

Tavaly majdnem agyonvertek egy utast a csepeli 142-es buszon, mert azt merte mondani két férfinak, hogy

ne tolakodjanak felszálláskor.

Megkéseltek egy férfit az 1-es villamoson. A konfliktus abból adódott, hogy az idősebb utas rászólt a másik férfira, hogy

nem megfelelő módon hordja a maszkját.

A 28-as villamoson egy 25 éves férfi keveredett szóváltásba egy háromfős csoporttal. A vita hevében a társaság egyik tagja megszúrta a fiatalembert, majd elmenekültek a helyszínről.

A 25 éves férfi életét a kiérkező mentők már nem tudták megmenteni, belehalt sérüléseibe.

Ismeretes, hogy az elmúlt években Budapest közbiztonsága elindult a lejtőn. Hajléktalanok, kéregetők árasztották el az aluljárókat és a köztereket. Karácsony Gergely pedig ahelyett, hogy rendet tenne, inkább a miniszterelnök-jelölti kampányával foglalkozik.

Ezek után nem nem meglepőek azok a közvélemény-kutatási eredmények, amelyek a Nézőpont Intézet kutatási eredményei közt fellehetők.

Karácsony Gergely május közepi kampánystartja óta a Nézőpont Intézet rendszeresen felteszi a kérdést kutatásaiban, hogy a felnőtt magyarok a hivatalban lévő miniszterelnök és a hivatalába kívánkozó főpolgármester közül kit választanának miniszterelnöknek. Három hónappal ezelőtt erre a kérdésre a magyarok fele (50 százalék) válaszolt Orbán Viktor nevével, és csak hatoda (16 százalék) Karácsony Gergelyével. A baloldalon felbukkanó több jelölt, önjelölt és áljelölt miatt ez az adat megfelelő kiindulópontnak tűnhetett a főpolgármester számára.

Megírták, hogy az augusztus eleji adatfelvétel szerint azóta sem tudott elmozdulni a Párbeszéd-elnök a kiindulópontról. A Nézőpont Intézet e heti kutatása alapján

jelenleg kettőjük közül a magyarok 55 százaléka választaná Orbánt, és 15 százaléka Karácsonyt miniszterelnöknek,

a megkérdezettek további 19 (három hónapja 23) százaléka egyiküket sem.

Míg Budapestet Karácsony elhanyagolja a kampánya miatt, addig Szegeden a DK rasszista Jobbikos jelöltet támogat.

Mint ismert, a Demokratikus Koalíció és az LMP is Tóth Péter jobbikos képviselőjelöltet támogatja az előválasztási cirkuszban Szegeden, aki 2006-ban még éppen Gyurcsány Ferenc ellen tüntetett.

Az sem zavarja őket, hogy Tóth Péter 2013-ban a Budapest Pride-on gyűlölködő és gyalázkodó kijelentéseket tett a felvonulókra.

Azt állította:

A végsőkig harcol a liberális söpredék és a genetikai hulladékok ellen.”

Valamint a cigányság visszaszorításáról, „a cigányság által elfoglalt terek visszaszerzéséről” is ötletelt. Ám miután önkormányzati képviselő lett, elmondása szerint megváltozott.

Német Ferenc helyi fideszes képviselő úgy látja, hogy ez csak egy nagy színjáték: az állítja, hogy ha Tóth Pétert megfizetik, bármilyen szerepet el tud játszani. Ugyanis vagy korábban nem mondott igazat radikális követőinek, vagy most nem mond igazat a leendő szavazóknak.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére