Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2017.01.04. 19:59

Olvad a Jobbik szavazótábora; Migráns erõszakolt meg egy magyar lányt Budapesten; Assange: nem az oroszok hackelték meg a demokratákat. A nap legfontosabb hírei a 888-on!
Olvad a Jobbik szavazótábora

Nem alakult túl jól a 2016-os év a Jobbik számára. 2015 őszén a párt a teljes felnőtt népesség körében 15 százalékon állt, a biztos szavazók körében pedig 26 százalékon. Ebben az időszakban egyértelműen megelőzte az MSZP-t, ő volt a második erő. 2016 végére azonban mindez gyökeresen megváltozott. A párt decemberben a teljes lakosság vonatkozásában már csak 11 százalékon, az MSZP pedig 10 százalékon állt. A biztos szavazók között 19 százalék a Jobbiké, 16 százalék az MSZP támogatottsága.

Migráns erőszakolt meg egy magyar lányt Budapesten

A magyar hatóságok azzal gyanúsítanak egy, a bevándorlási hullámmal érkezett szír állampolgárságú férfit, hogy szilveszterkor megerőszakolt egy magyar lányt Budapesten. Az IX. Kerületi Ügyészség elrendelte a migráns előzetes letartóztatását. A rendőrségi dokumentumok szerint a sértett eleinte beleegyezett a szexuális kapcsolatba – azonban később, ahogy a migráns egyre agresszívabbá vált – kérte, hogy fejezze be, a migráns azonban ennek nem tett eleget.

Assange: nem az oroszok hackelték meg a demokratákat

Julian Assange Londonban exkluzív interjút adott a Fox televíziónak. A WikiLeaks nevezetű kiszivárogtató portál alapítója kategorikusan cáfolta, hogy az általuk nyilvánosságra hozott dokumentumok orosz forrásból származnának. Assange az interjúban többször is cáfolta a vádakat, majd leszögezte, hogy a WikiLeaks sem az orosz kormánnyal, sem egyetlen "állampárttal" nem működött együtt. Az alapító szerint akár egy tizenéves is behatolhatott John Podesta elektronikus levelezésébe, ahonnan lényeges adatokat loptak el.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére