Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2017.10.18. 19:59

Elõször jön Magyarországon a nyugdíjprémium; Soros 18 millió dollárt utalt alapítványának; Kurzot már most támadják. Ezek voltak a nap legfontosabb hírei.
Magyarország történetében először fizet nyugdíjprémiumot a kormány

A hírt Orbán Viktor miniszterelnök jelentette be az Idősek Tanácsa ülésén. A nyugdíjprémium maximuma 12 ezer forint, a prémiumon felül kiegészítő nyugdíjemelést is fizetnek. Ez egy 118 ezer forintos átlagnyugdíjnál több mint 11 ezer forintot jelent, így egy átlagnyugdíjas mintegy 23 ezer forinttal kap többet novemberben, mint amennyi esedékes lenne.

Soros György alapítványába pumpálta a pénzt

A milliárdos összesen 18 millió dollárral gazdagította a Nyílt Társadalom Alapítványt, amely ezzel a világ második leggazdagabb alapítványává lépett elő. A milliárdos spekuláns ezzel egyrészt nemzetállam-ellenes világképének hosszú távú fennmaradását biztosítja, másrészről pedig pragmatikus okai is vannak a lépésnek: az adóelkerülés.

Sebastian Kurzot lefasisztázták

A Falter nevű magazin címlapján egy szóviccel gyakorlatilag fasisztának titulálta az osztrák választások győztesét, a leendő kancellárt. A magazin óriási felháborodást keltett az osztrákok körében. A konzervatív politikus a támadások közepette gőzerővel dolgozik a kormányalakításon, akár még idén felállhat az osztrák kormány.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére