Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

888.hu

2018.02.28. 19:59

Ezek a nap legfontosabb hírei.
Orbán Viktor: Kárpátalja mindig számíthat ránk

A magyar kormányfő telefonon beszélt Dr. Brenzovics Lászlóval, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség (KMKSZ) elnökével. A miniszterelnök felajánlotta Magyarország segítségét, mivel a napokban ismeretlenek felgyújtották a KMKSZ ungvári irodáját.

Orbán-Meloni: meg kell védeni a valódi Európát

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke és Németh Zsolt, a Fidesz külügyi kabinetjének vezetője szerda délelőtt az Országházban fogadta Giorgia Melonit, az Olasz Testvérek (FdI) párt elnökét. A megbeszélésen egyetértés volt abban, hogy a migráció egész Európára nézve súlyos veszélyeket jelent, a kontrollálatlan bevándorlást ezért végre meg kell állítani. További részleteket itt olvashatsz a találkozóról.

A baloldal már a Financial Times szerint is elveszítette a választók bizalmát

A globális liberális gazdasági és politikai érdekek szószólójaként ismert brit balliberális lap, a Financial Times szomorú előrejelzéssel szolgál a magyar baloldal számára. Az újság szerint az áprilisi magyarországi választáson teljes vereséget szenvednek. A megosztott magyar baloldalon rajta ragadt a 2010 előtti hozzá nem értő kormányzat teljesítménye – írja a lap. További részleteket ide kattintva találsz.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére