Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2018.11.23. 19:59

Ez történt a mai nap.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt többek között az Európai Unió (EU) migrációs és menekültpolitikájáról, a migránskártyákról, és Gruevszkiről. Mint mondta, a bevándorláspárti brüsszeli képviselők a kapuzárás előtti pánik állapotában vannak, hiszen ezek a képviselők jövőre elveszíthetik a mandátumukat.


Újabb támadást indított a magyar kormány ellen Soros György legkiterjedtebb online aktivistahálózata, az Avaaz. A hálózat körlevélben buzdítja a tagokat, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a Soros-egyetem Budapesten maradjon. Az Avaaz demokrácia elleni támadásnak próbálja meg beállítani az ügyet, amiből természetesen semmi nem igaz, egyszerűen a Soros-egyetem nem felel meg (és úgy tűnik, nem is akar megfelelni) a magyar felsőoktatási törvénynek.


Ha már egyetemek, ráléptünk jó néhány liberális tyúkszemére. Hatalmas sivalkodást váltott ki a balliberális médiában a 888 korábbi cikke, amelyben arra kértük az egyetemeken, főiskolákon tanuló olvasóinkat, hogy írják meg nekünk, ha elegük van "az egyetemeken zajló, kéretlen baloldali politizálásból". A hisztikézők között van Gyurcsány Ferenc pártja is, amely egyenesen "a legsötétebb ötvenes éveket" emlegeti felhívásunk kapcsán. Arról a pártról beszélünk, amelynek elnöke 2006-ban szemeket lövetett ki, és a Demokratikus Koalícióban találjuk meg azt a Bauer Tamást is, akinek az édesapja az ÁVO, majd az ÁVH kihallgatótisztje volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére