Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2018.11.23. 19:59

Ez történt a mai nap.

Orbán Viktor magyar miniszterelnök pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában beszélt többek között az Európai Unió (EU) migrációs és menekültpolitikájáról, a migránskártyákról, és Gruevszkiről. Mint mondta, a bevándorláspárti brüsszeli képviselők a kapuzárás előtti pánik állapotában vannak, hiszen ezek a képviselők jövőre elveszíthetik a mandátumukat.


Újabb támadást indított a magyar kormány ellen Soros György legkiterjedtebb online aktivistahálózata, az Avaaz. A hálózat körlevélben buzdítja a tagokat, hogy tegyenek meg mindent annak érdekében, hogy a Soros-egyetem Budapesten maradjon. Az Avaaz demokrácia elleni támadásnak próbálja meg beállítani az ügyet, amiből természetesen semmi nem igaz, egyszerűen a Soros-egyetem nem felel meg (és úgy tűnik, nem is akar megfelelni) a magyar felsőoktatási törvénynek.


Ha már egyetemek, ráléptünk jó néhány liberális tyúkszemére. Hatalmas sivalkodást váltott ki a balliberális médiában a 888 korábbi cikke, amelyben arra kértük az egyetemeken, főiskolákon tanuló olvasóinkat, hogy írják meg nekünk, ha elegük van "az egyetemeken zajló, kéretlen baloldali politizálásból". A hisztikézők között van Gyurcsány Ferenc pártja is, amely egyenesen "a legsötétebb ötvenes éveket" emlegeti felhívásunk kapcsán. Arról a pártról beszélünk, amelynek elnöke 2006-ban szemeket lövetett ki, és a Demokratikus Koalícióban találjuk meg azt a Bauer Tamást is, akinek az édesapja az ÁVO, majd az ÁVH kihallgatótisztje volt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére