Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Csordás Bettina

2019.01.23. 19:59

Ez történt ma.

Mint kiderült, a Jobbik tízmilliókkal támogatta a párthű Iránytű Intézet fennmaradását. Az Országgyűlés honlapján feltüntetett szerződésekből kiderült, hogy a párttól az Iránytű Intézet több mint 57 millió forintos "megbízást" kapott.

Erős lejárató kampányba kezdett Magyarország ellen a Liberties nevezetű Soros-szervezet, a szervezetet egy izraeli lap leplezte el. A lebukott Soros-szervezet vezetője nyíltan beszélt a Soros Györggyel meglévő kapcsolatokról, valamint arról, milyen politikai és gazdasági eszközökkel kellene megreguláznia Németországnak a magyarokat.

A momentumos kampányszámlák között több helyen is szabálytalanságokat fedezett fel a Magyar Idők. A közzétett számlákkal a párt gyakorlatilag saját magát leplezte le. Az általunk megkérdezett szakértő az előlegekkel kapcsolatban is talált furcsaságokat.

A Fidesz EP-képviselője, Deutsch Tamás levélben fordult az Európai Bizottsághoz. A politikus arra szeretne választ kapni Jean-Claude Junckeréktől: miért rángatja Soros György dróton a testületet? Deutsch Tamás további fajsúlyos kérdéseket szegezett a bizottságnak...

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére