Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Forisek Ádám

2019.02.21. 19:59

Ezek voltak ma a legfontosabb hírek.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ma is nagyot ment. A köztévének adott interjújában a bevándorlásról beszélt, amelynek kapcsán leszögezte: aki a migrációt támogatja, az a terroristák visszatérését támogatja. Szijjártó Péter a Budapest Folyamat isztambuli ülésén vett részt, amelynek célja az volt, hogy részenként "áttolják" az ENSZ globális migrációs paktumát. A részletek itt olvashatóak.

Mindemellett a külügyminiszter válaszolt a Soros-kampány miatt egyfolytában antiszemitázóknak is. Ezzel kapcsolatban a politikus kiemelte: Sorost a víziója miatt kritizálja a magyar kormány, nem pedig vallása miatt. Erről bővebben itt olvashattok.

Végezetül pedig a mai nap meghatározó eseményei közt kell említeni a venezuelai magyarok ügyét is. A kormány több száz magyar felmenőkkel rendelkező menekültet fogadott be, miután Venezuela gyakorlatilag összeomlóban van. A liberális, bevándorláspárti sajtó ezt persze egyből a kormány szemére vetette – meg is érkezett rá az adekvát válasz Semjén Zsolt, valamint a 888.hu részéről is.

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére