Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Este 7:59

Nagy Gábor

2019.03.21. 19:59

Errõl szólt a mai nap!

Tartalmas napot zártunk, s hol van még a vége?

20:45-től Szlovákiában játszik EB-selejtezőt a magyar válogatott. Hajrá, magyarok!

Bár a hazai és nemzetközi bevándorláspárti megmondóemberek megpróbálták elhitetni, hogy a Fidesz néppárti tagságát büntetésképpen a pártcsalád függesztette fel, a néppárti javaslat nyilvánosan elérhető dokumentuma szerint azonban nem ez történt.

Abban ugyanis az áll: a Fidesz a Néppárttal együtt közösen egyezett meg abban, hogy maga a párt (értsd: a Fidesz) vonja ki magát a tagsággal együtt járó kötelezettségek alól.

Érdekes volt látni a mai nap az EPP-ülés visszhangját is:

Rui Tavares (ő is írt egy gusztustalan jelentést Magyarországról) zöldpárti EP-képviselő szégyenteljesnek nevezte a Néppárt és a Fidesz szerdai közös döntését.

Matteo Salvini olasz belügyminiszter és miniszterelnök-helyettes viszont annak adott hangot, hogy abszurd a néppárti eljárás, s hogy a magyar kormányfő, Orbán Viktor csak a

népe jogait, jólétét, munkáját, biztonságát védi".

Szerdán EPP-gyűlés, míg csütörtökön Soros-szeánsz volt Brüsszelben. Sőt, jelenleg zajlik még egy EU-csúcs is a belga fővárosban. A Soros-szeánszról annyit érdemes tudni, hogy Timmermans Juncker védelmére kelt, Sargentini őrjöngött egy nagyot. Utóbbi azért akadt ki, mert szerinte szeptember óta nem történt előrelépés a hetes cikkely szerinti eljárás ügyében,

s így késik hazánk megregulázása.

Szintén szerdán volt egy fontos választás Hollandiában, az eredmények viszont ma jöttek ki. A lényeg: taroltak a bevándorlásellenes pártok. A részleteket itt találjátok.

Végül ajánlanánk még interjút is a nap végére, melynek az az apropója, hogy kereken száz évvel ezelőtt került első ízben hatalomra a kommunista proletárdiktatúra Magyarországon.

Tartsatok továbbra is velünk! Hajrá, magyarok!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére