Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Fegyőr meglátásai, Ausztria ragaszkodik a semlegességhez, szülő 1-2

888.hu

2022.05.18. 19:59

Ez történt ma.

 

Mostanában többször szembesülünk a momentumos Fekete-Győr András parlamenti felszólalásaival, amelyekről mindinkább az jut az ember eszébe, hogy

köhög a bolha.

 

Fegyőr, mint a DK ifjúsági tagozatának frakcióvezetője elbüszkélkedik azzal, hogy vezérszónoki beszédet mondhat a parlamentben. Mondhatni szűzbeszédet. S ennek során olyan kijelentésre ragadtatja magát, hogy az ötödik miniszterelnöki ciklusának nekivágó Orbán Viktor és kormánya „nem alkalmas a Magyarország előtt álló feladatok megoldására”.

 

 

Ausztria továbbra is ragaszkodik a katonai semlegességhez, de politikailag szolidaritást vállal az orosz támadás ellen harcoló Ukrajnával – jelentette ki az osztrák külügyminiszter egy szerdai interjúban.

Alexander Schallenberg a Deutschlandfunk német országos közszolgálati rádióban sugárzott interjúban kiemelte:

 

Bécs tudomásul veszi, hogy Finnország és Svédország az évtizedek óta képviselt semleges álláspontot feladva csatlakozik a NATO-hoz, de Ausztria semleges marad.”

 

 

 

Annak érdekében, hogy befogadóbbá és barátságosabbá váljon az LMBTQ-emberek számára, Marseilleben törlik az anyát és az apát a polgári dokumentumokból, és a „szülő 1” és „szülő 2” szavakkal helyettesítik.

Jean-Marc Bonnaffous alpolgármester szerint Marseille városa frissíteni kívánja anyakönyvi kivonatait, például a közigazgatási okmányokat és a házassági anyakönyvi kivonatokat, hogy azok „befogadóbbá váljanak, összhangban a törvénnyel”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére