Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gyucsányi árnyék baloldal egén

888.hu

2022.09.23. 20:00

Pörgős péntek.

 

Gyurcsány árnyéka egyre sötétebb a baloldal fölött

 

Gyurcsány Ferenc pártja hosszú hónapok készülődése után szeptember 16-án bejelentette, hogy árnyékkormányt alakítottak, melynek élén a bukott miniszterelnök felesége áll. Ennek a lépésnek két fontos üzenete van: Egyrészt a háború okozta válság nyomán ki akarják csavarni a hatalmat a nemzeti kormány kezéből, másrészt a politikai tér baloldali felén Gyurcsány ki akarja teljesíteni hegemón szerepét. Választói felhatalmazás híján az előbbi valószínűleg az egykori kormányfő lázálma marad, utóbbi azonban jóval több pusztába kiáltott szónál.

 

 

Hogyan mocskolja be és másítja meg a woke a történelmet?

Röviden: pofátlanul. Hosszabban IDE kattintva olvashatsz róla.

 

 

Megkezdődött a népszavazás négy ukrajnai régió Oroszországhoz csatlakozásáról

 

Öt napig tartó népszavazás kezdődött pénteken az ukrajnai szakadár Donyecki és Luhanszki Népköztársaság, valamint Herszon és Zaporizzsja megyék orosz ellenőrzés alá került területeinek Oroszországhoz való csatlakozásáról.

A NATO viszont nem ismeri el legitimnek ezeket a népszavazásokat.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére