Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Izgalmas volt a vasárnap: a magyarok nem jutottak be a szlovák parlamentbe, felbukkant Naomi Seibt, a tranzitzónába pedig most nincs bejárás

888.hu

2020.03.01. 19:59

Nagyon is izgalmasan telt a vasárnap. Kiderültek a szlovák választási eredmények, sajnos a magyar pártok a vesztesek csoportjába kerültek, nem jutottak be a parlamentbe. Jó hír viszont, hogy felbukkant a színen Naomi Seibt, aki a klímahisztéria helyett klímarealizmusban hisz, akit a jobboldal már fel is karolt. S ugyancsak a nap híre volt, hogy Magyarország úgy döntött, határozatlan időre felfüggeszti új emberek beengedését a tranzitzónába az ott lévő 321 ember és az ország védelme érdekében.

Váratlan eredmény született a szlovák választásokon. Szinte egyetlen párt várható választási eredményét sem sikerült eltalálniuk az elemzőknek a szombati voksolás előtt, amelyet végül a jobboldali OLaNO nyert, viszont az egymással sokáig csatározó magyar pártok kiszorultak a törvényhozásból.

Elvesztette kormányzati pozícióját a Robert Fico vezette Smer-SD a Szlovákia történetében nyolcadik alkalommal megtartott szabad választásokon, amelyen a választók 65,4 százalékos nyilvánította ki akaratát. Az eddigi parlamenti ellenzék második legerősebb pártja, az Igor Matovic vezette Egyszerű Emberek és Független Személyiségek (OLaNO) a voksok 24,9 százalékát kapta, amivel alaposan rácáfoltak az elemzők véleményére, akik 10 százalékkal kevesebbet jósoltak a pártnak.

Szijjártó Péter Facebookján a választások eredményére reagálva azt írta: Magyarország készen áll a visegrádi négyek (Szlovákia, Csehország, Lengyelország és Magyarország – V4) együttműködésének további erősítésére, amelybe a klímaügyek is markánsan beletartoznak.

Jó hír, hogy felbukkant a színen Naomi Seibt, aki a klímahisztéria helyett klímarealizmusban hisz, ellentétben Greta Thunberggel. A 19 éves német lány tavaly kezdett el a YouTube csatornájára videókat feltölteni. Az egyiknek például azt a címet adta, hogy „Klímaváltozás – csak meleg levegő?”.

Az áttörést számára az a videó jelentette, amelyben „coming outolt”, és közölte: ő szkeptikusan tekint a klímaváltozásra. Seibt videóit egyre többen kezdték nézni, így a lányt felkarolta a jobboldali Heartland Institute.

Megtudtuk ma azt is, hogy összefüggés van a koronavírus és az illegális migráció között. Ezt Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója jelentette ki. Az illegális migránsok zöme Iránból, vagy Iránon keresztül érkezik. Ismert, hogy Irán a koronavírus-fertőzés egyik gócpontja, ott sok megbetegedés és haláleset is történt. Ezért Magyarország úgy döntött, hogy határozatlan időre felfüggeszti új emberek beengedését a tranzitzónába az ott lévő 321 ember és az ország védelme érdekében.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére