Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jakab Péter a parlamentet oszlatná, a Bajnai-féle DatAdathoz pedig a Nav szállt ki

888.hu

2022.10.11. 20:00

Szomorú nap volt ez is a baloldalnak.

Jakab Péter már a parlamentet is feloszlatná

A bukott Jobbik-elnöknek nem volt elég április 3-a.

Sokat elmond a mentalitásáról, hogy akkor oszlatná fel a parlamentet, amikor a legnagyobb a baj, mindezt azért, mert úgy véli, hogy így majd több szavazatot kap az érdektelen egyszemélyes mozgalma.

 

 

Kiszállt a NAV az adatlopási botrányáról elhíresült Bajnai-féle DatAdathoz

Házkutatást tartottak és iratokat foglaltak le az adóhatóság nyomozói az adatlopási botrányba keveredett, Bajna Gordon által fémjelzett DatAdat cégcsoport magyarországi telephelyén – értesült a Magyar Nemzet. A lap érdekes fejleményekkel szolgált Bajnaiék ügyében.

 

Magyarországon lesz energia és lesz biztonság!

Ma úgy áll a helyzet, hogy nekünk hat hónapra elegendő gáztartalékunk van. Tehát, ha holnap reggel nem jön egy molekula se, akkor mi hat hónapig tudjuk működtetni a magyar gazdaságot, mintha mi sem történt volna.”

– közölte ma Orbán Viktor Facebook-oldalán.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére