Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony megint beégett, Soros Kínát szidja, de azért befektet az országba

888.hu

2021.08.18. 19:59

Önálló magyar mentőakció indult Kabulba, hogy kimenekítsék a 26 ott tartózkodó magyart, Orbán Viktor interjút adott a zeneakadémián egy kíváncsiskodó kislánynak.

Karácsony Gergely egy nemzetközi videó-konferencián értetlenkedett, amikor megkérték, kapcsolja be a kameráját. Sokadik felszólításra aztán sikerült reagálnia, természetesen magyarul. Valóban ő lenne a megfelelő miniszterelnök-jelölt?

Soros György kétszínűsége nem ismer határokat. Ezúttal a tőzsdespekuláns a Wall Street Journal című lapban jelentetett meg egy véleménycikket, amely a „Hszi Csin-ping diktatúrája a kínai államot veszélyezteti” (Xi’s Dictatorship Threatens the Chinese State) címet kapta.

Minden esetre, Soros azon túl, hogy 2013 óta minden alkalmat megragad, hogy Kínát és a kínai elnököt szidja

szíves örömest fektet be különböző vállalkozásokba és alapokba az országban.

Eközben önálló magyar mentőakció indul Kabulba, senkit nem fognak otthagyni – mondta a Külgazdasági és Külügyminisztérium parlamenti államtitkára szerdán Budapesten.

Magyar Levente parlamenti államtitkár sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy nem tudnak sok Afganisztánban lévő magyarról, ők egyetlen repülőn is kényelmesen elférnének.

Közülük 26 ember hazahozatala már biztosított, ők belátható időn belül Európában lesznek
-tette hozzá.
Július 25-én egy zeneakadémiai koncerten egy kislány odaugrott Orbán Viktorhoz és mindent megkérdezett tőle, ami érdekelte. Kifaggatta arról, hogy hogy lehet valaki miniszterelnök és hogy mik a legjobb egyetemek Magyarországon. Amire a 444 és a Telex képtelen, azt egy tini kislány könnyűszerrel, percek alatt végigvitte.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére