Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Karácsony tévúton jár, szivárványszínben pompázik az RTL Klub

888.hu

2021.07.01. 19:59

Ma sem unatkoztunk.

 

Karácsony Gergely főpolgármester legutóbb azzal állt elő, hogy kötelezettségszegési eljárást indít a kormány ellen. Egy baj van ezzel az elképzeléssel:

ilyet nem csinálhat.

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője szerint KariGerinek politológusként tudnia kellene, hogy erre nincs lehetősége.

Ez is felveti a gyanúját annak, hogy Karácsony az angoltudás hiánya mellett a politológiai alapvetésekkel sincsen tisztában, miközben elvileg ez a végzettsége. Neki ugyanis legfeljebb ahhoz van joga, hogy panaszt tegyen, de semmiképpen sem kezdeményezhet ilyen eljárásokat.”

 

Az RTL Klub a pedofilellenes törvényjavaslat megszavazása után tiltakozásul szivárványszínbe öltöztette a logója első betűjét. A kereskedelmi csatorna legfőbb problémája, hogy a pedofilellenes törvény miatt olyan témáktól, karakterektől, filmektől esnek el, amelyek a nézettségük – és ezáltal a bevételük – nagy részét adják. Az új amerikai nagyjátékfilmek 99 százalékában van legalább egy LMBTQ-karakter, így ezeket a filmeket – a törvény értelmében –

csak késő este vetíthetik, amikor már alacsony a nézőszám.

 

Szánthó Miklós személyre szabott szégyenben fog részesülni – így zárta levelét az az egyelőre ismeretlen fenyegető, aki saját bevallása szerint első bűncselekményét az Alapjogokért Központ munkatársai ellen akarja elkövetni.

Ilyen leveleket kapok a »másság« tiszteletének, a toleranciának hirdetőitől. Ha jól értem, konkrétan azzal fenyegetnek, hogy levágják a t*köm – csak mert kiálltunk a gyermekvédelem mellett, a szivárványos- és genderpropaganda ellen”

– olvasható Szánthó Miklós bejegyzésében, amelyben reagál a fenyegetésre.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére