Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Kiderült, hogy mikor tartja évértékelő beszédét Orbán Viktor, az Északi Áramlat már csak egy fémdarab

888.hu

2023.01.29. 19:59

A NATO készen áll a közvetlen konfrontációra Moszkvával.

 

Az Origó arról írt, hogy valószínűleg idén is a Várkert Bazárban tartja meg Orbán Viktor miniszterelnök évértékelő beszédét, de a helyszínt illető előkészületek, tervezési folyamatok még tartanak.

 

Annyi azonban biztos, hogy az évértékelőt február 18-án tartják majd.”

– ezt Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke erősítette meg az Origónak.

 

Tavaly szeptember végén robbant fel az orosz gázt Németországba juttató Északi Áramlat gázvezeték. Biztosat azóta sem tudunk, csak feltételezhetjük, hogy ki áll a szabotázs-akció mögött.

Mint ismert, az amerikai külügyminiszter például óriási lehetőségnek nevezte a történést, az oroszok az azóta már elfelejtett Liz Trusst is gyanúba keverték, a volt lengyel külügyminiszter pedig Amerikának hálálkodott a robbanást követően.

Az amerikai adminisztráció vezetői sem voltak szomorúak: egy Twiterre felkerült videó szerint Victoria Nuland is örömét fejezte ki egy szenátusi meghallgatáson.

 

A NATO Katonai Bizottságának elnöke a portugál RTP tévécsatornának adott interjújában kijelentette, az Egyesült Államok vezette szövetség készen áll az Oroszországgal való közvetlen konfrontációra, írja a TASZSZ orosz állami hírügynökségre hivatkozva az Index. Rob Bauer azért gyorsan leszögezte, a NATO csak akkor lép harcba, ha Oroszország átlépi a vörös vonalat azzal, hogy megtámadja valamelyik tagállamot. Hangsúlyozta, a NATO-nak felkészültnek kell lennie, mert jelenleg Oroszországé a katonai kezdeményezés.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére