Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

„Kiskorúakhoz vonzódó személyek”, az online ismerkedés veszélyei, maradnak a szankciók

888.hu

2022.09.14. 19:59

Ez történt ma.

 

Egy texasi középiskolai tanárt pénteken elbocsátottak, miután diákjai előtt kijelentette, hogy ne ítélkezzenek azok felett, akik ötévesekkel akarnak szexelni.

A Diana Sayavedra főfelügyelő által vezetett el paso-i középiskola felfüggesztette az 53 éves Amber Parkert, aki angol nyelvet tanított az intézményben.

 

Miután alapos vizsgálatot folytattunk, 2022. szeptember 6-án, egy rendkívüli testületi ülésen a kuratórium jóváhagyta a döntést, hogy a Franklin High School tanárát értesítsük a tervezett felmondásról.”

– mondta Liza Rodriguez kommunikációs vezető az NBC News-nak.

 

 

Egy pöccintés jobbra vagy balra: Ilyen egyszerű lenne a párválasztás? Az online társkeresők szerint igen – de azért nem árt tisztában lenni a Tinder-univerzum veszélyeivel.

Vámosi Kira, egy debreceni fiatal írónő erotikus krimijeivel indította írókarrierjét, harmadik könyvét azonban az online társkeresők és az ott szerzett rossz, sokszor veszélyes tapasztalatok ihlették: (Ne) Álljunk párba! – Kira legújabb regénye néha zavarba ejtő részletességgel mutatja meg, milyen nehézségeket rejt magában az elsőre könnyűnek és vonzónak tűnő online randizás világa. A könyv egy fiktív történetet mesél el, ami a „legrosszabb online ismerkedő személyiségtípusokat” mutatja be: ez egy merész húzás, hiszen ingoványos talaj a randizás alapján személyiségzavarokat diagnosztizálni, a könnyen fogyasztható cselekmény és az informatív karakterleírások azonban a randiappokkal fiatalon ismerkedőknek is segíthetnek abban, hogy felismerjék a rájuk leselkedő veszélyeket.

 

 

Az Európai Bizottság elnöke olyan Európát szeretne, amely méltósággal és tisztelettel kezeli a migrációt. Ursula von der Leyen az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén Strasbourgban, az unió helyzetét értékelő éves beszédében mondta ezt szerdán.

Ursula von der Leyen szerint az Európai Unió külső határaink hatékony ellenőrzésére van szükség az alapvető emberi jogok tiszteletben tartása mellett.

 

Olyan Európát akarok, ahol minden tagállam felelősséget vállal a mindannyiunkat érintő kihívásokért. Olyan Európát akarok, amely minden tagállammal szemben szolidáris.”

– fogalmazott.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére