Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Még egy EP-közeli letartóztatásra derült fény, Szijjártó az amerikai televízióban védte meg Magyarországot

888.hu

2023.01.18. 19:59

Megrendezett volt Greta Thunberg letartóztatása?

 

Korrupciós vádakkal letartóztatták Olaszországban az Európai Parlament egyik volt képviselőjének adótanácsadóját szerdán.

 

 

Szijjártó Péter a davosi Világgazdasági Fórum – melyen figyelmeztetett, hogy a következő időszak sokkal rosszabb lehet, mint a hidegháború – margóján interjút adott a CNBC amerikai üzleti televíziós csatornának. A külgazdasági és külügyminisztert először a Brüsszel célkeresztjébe került, legutóbbi nemzeti konzultációról kérdezték. A riporter arra volt kíváncsi, mi szükség van rá, hacsak nem az Európai Bizottság és az Európai Unió egyes tagjainak bosszantása a cél? A tárcavezető ezzel kapcsolatban felvilágosította, hogy a tizenkét éve tartó kormányzás alatt ez már a tizenötödik nemzeti konzultáció volt, kikérték az emberek véleményét például a nyugdíjak, a migráció, a családi kérdések, illetve még az alaptörvény kapcsán is.

 

 

A minap rendőrök vitték el Greta Thunberg svéd klímaaktivistát és társait egy tüntetésről, amelyet a németországi Lützerath ledózerolása és szénbányává alakítása ellen szerveztek. Az esetről videó készült, amin nem egészen úgy fest, mintha egy valódi letartóztatás zajlott volna.

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére