Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Megerősödünk a válságtól, Karácsony Bírót támogatja, videóriport Gyöngyöspatáról

888.hu

2020.09.27. 19:59

7:59 – Ezek voltak a nap legfontosabb hírei

Orbán Viktor miniszterelnök exkluzív interjút adott a TV2 Tények című műsorának. A beszélgetésben a kormányfő szólt a vakcináról, a gazdaságról, illetve az egészségügyről. Elmondása szerint az egészségügy és a gazdaság is működni fog, Magyarország megerősödve kerül ki a válságból.

Orbán Viktor: Magyarország megerősödve kerül ki a válságból

Exkluzív interjút adott a TV2 Tények című műsorának Orbán Viktor. A beszélgetés elején a kormányfő elmondta, hogy a gazdaságot majd helyre lehet hozni, de a vírus miatt elveszett életeket nem lehet visszahozni. Orbán Viktor együttérzését fejezte ki azoknak a családoknak, akik hozzátartozót vesztettek el az elmúlt hónapokban.

Karácsony Gergely főpolgármester is késztetést érzett arra, hogy részt vegyen a judapestező Bíró László választási kampányában. Budapest első embere arra buzdította az embereket, hogy szavazzanak Bíróra, mert bocsánatot kért kijelentéseiért. Úgy tűnik, hogy egy bocsánatkéréssel mindent el lehet intézni Karácsonyéknál.

A judapestező Bírót támogatja Budapest első embere

Karácsony Gergely főpolgármesternek megint akadt jobb dolga, mint Budapest ügyeivel foglalkozni. Ezúttal a zsidó- és cigányellenes kijelentéseiről elhíresült Bíró László mellett kampányolt. Bíró László a Jobbik politikusa ugyan, minden ellenzéki párt támogatja. És bár valószínűleg ő sem tökéletes, mint ahogy egyikünk sem az, van egy fontos erénye, mégpedig az, hogy tud bocsánatot kérni.

A 888 utánajárt, hogy mire költik a kártérítést a gyöngyöspatai cigányok. Emlékezetes, többéves bírósági hercehurca után 60 gyöngyöspatai cigány család – Soros-szervezetek segítségével – összesen 100 millió forint kártérítést perelt ki az adófizető magyar állampolgárok zsebéből. Tanulságos videóriport.

„Mindenki építkezik” – kiderítettük, hogy mire költik a kártérítést a gyöngyöspatai cigányok

A gyöngyöspatai Nekcsei Demeter Általános Iskolában a vád szerint 2003 és 2017 között szegregált oktatás folyt, egymástól elkülönítve tanították a magyar és a cigány gyerekeket. Többévi bírósági hercehurca után 60 gyöngyöspatai cigány család – Soros-szervezetek segítségével – összesen 100 millió forint kártérítést perelt ki az adófizető magyar állampolgárok zsebéből.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére