Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy Feró interjú, a HVG az 1956-os forradalom jelképével viccelődött, élő adásban vadult meg egy transznemű énekes

888.hu

2022.10.23. 19:59

A mai nap margójára.

 

Az óbudai Schmidt-kastély mellett talált lőszerek, a tűzbe dobált töltények fülsiketítő durrogása, a teherautóra dobált holttestek megdöbbentő látványa, az orosz katonát formázó bábura firkált „Russzkije, pasli damoj!” felirat, az 1956 őszén tíz éves Nagy Feró számára ezek a képek jelentették a forradalmat.

S persze valami lázas örömfélét, amit akkoriban még nem tudott szavakba önteni. Csak érezte, hogy valami nagy dolog történt, és a hirtelen jött szabadságtól megrészegült emberek diadalittasan szemlélgették a kilőtt harckocsikat a pesti utcákon.

 

Tízéves kisfiúként még nem sokat konyítottam a politikához, nem nagyon értettem a történéseket.”

– nyilatkozta a 888.hu-nak Nagy Feró.

 

 

 

A HVG című szebb napokat is látott lap a Facebook-oldalán tett közzé egy karikatúrát, amellyel minden bizonnyal a nemzeti ünnepünkről akart megemlékezni.

A lap karikaturistája a forradalom szimbólumaként ismert lyukas zászló kivágott közepét a költségvetési hiányhoz hasonlította.

 

 

 

Jordan Gray, aki születésekor még férfi volt, aztán rájött, hogy nő szeretne lenni megjelent Friday Night Live című műsorban a brit 4-es csatornán.

Szkeccsében egy káromkodással teli dalt énekelt a transz nőként szerzett tapasztalatairól. Az előadás előtt Gray, aki 2016-ban az első transznemű énekesnő volt a The Voice című tehetségkutató műsorban, a következőket írta Twitteren:

Ma este történelmet írunk.”

Ami a műsorban történt, az tényleg történelmi. De leginkább gusztustalan és alpári.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére