Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Orbán Viktor Moszkvába utazott, hideg télre figyelmeztetnek dánok

888.hu

2022.09.03. 20:00

A baloldal külföldi finanszírozásáról pedig egyre több részlet derül ki...

Orbán Viktor: Isten nyugosztalja Mihail Gorbacsovot

A miniszterelnök szombat reggel Moszkvába utazott, hogy lerója kegyeletét a hidegháborúnak véget vető volt szovjet elnöknek.

Sok minden kellett ahhoz, hogy Közép-Európa békésen, ember- és vérveszteség nélkül szabaduljon meg a kommunizmustól. Ezek közül az egyik Mihail Gorbacsov személye volt. Isten nyugosztalja!”

– írta közösségi oldalán Orbán Viktor.

 

 

„Példátlan” áramkimaradásokra és az eddigi leghidegebb telére figyelmeztetik az európaiakat

Ezen a télen fokozottan fennáll az áramhiány kockázata – nyilatkozta Klaus Winther, a dán Energinet nemzeti villamosenergia- és földgázszállító rendszerüzemeltető igazgatóhelyettese a TV2-nek.

Winther szerint a válság az áramkimaradások megelőzése érdekében az energiafogyasztás új korszakát fogja előidézni, amely az energiaadagolásra fog épülni.

 

 

Így érkeztek külföldi pénzek a baloldali kampányba – II. rész

Márki-Zay Péter múlt héten egy interjúban bevallotta, hogy a baloldali kampány egy részét egyenesen az Egyesült Államokból fizették. Mindez azonban csak a jéghegy csúcsa. Egy jóval szélesebb kör is megmozdult ugyanis a baloldal választási sikere érdekében, adatgyűjtő cégtől politikai elemzőkön át, tematikus szakpolitikai NGO-k sorától az aktivistamozgósító szervezetig. Ezek együttesen pedig egy jól megtervezett teljes, „amerikai mintájú” kampányszervezet képét rajzolják ki, amelyet sorozatunk második részében mutatunk be.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére