Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pert indítottak az orvosok a nemátalakító műtétek miatt, letartóztattak egy prédikátort, 120 tonna szemét a klíma hiszti után

888.hu

2021.08.31. 20:00

Amerikában orvosok egy csoportja pert indított, a Biden-kormány egyik határozata ellen, amiben kötelezték őket nemátalakító műtétek végzésére. A Bibliából idézett egy prédikátor Angliában, de letartóztatták érte. Kiderült, mennyibe kerül a londoniaknak az Extinction Rebbelion klímahisztije.

Az Amerikai Gyermekorvosok Kollégiuma (ACPeds) más egészségügyi szakemberekkel együtt pert indít a Biden-kormányzat azon határozata ellen, hogy az orvosok bármely személyen – beleértve a gyermekeket is – transznemű beavatkozásokat végezzenek még akkor is, ha ez sérti az orvos szakmai megítélését vagy vallási meggyőződését.

A Biden-adminisztráció által bevezetett új törvény értelmében a szexuális diszkrimináció szövetségi egészségügyi szabályokban lefektetett tiltását a szexuális irányultságra és a nemi identitásra vonatkoztatva is értelmezik, azaz

lényegében ezentúl az orvosok nem állapíthatják meg a betegük nemét.

Az új törvény elleni perben részt vevő dr. Michelle Cretella szerint

ha a nemet egyenlővé tesszük a nemi identitással, mintha a gyermekek rossz testben születhetnének, a tudományt és a gyermekeinket feláldozzuk a politikai korrektség oltárán.

A nem orvosi értelemben veleszületett és megváltoztathatatlan bináris tulajdonság, amelyet a megtermékenyítés során gének határoznak meg. Semmilyen gyógyszer vagy műtét nem változtathatja meg az ember nemét, de az úgynevezett nemi átmeneti beavatkozások visszafordíthatatlan károkat okoznak, különösen a fiataloknak.”

Míg az USA-ban menetelnek a gender-ideológia diktatúrája felé , addig Angliában már a Bibliából való idézésért is letartóztathatják az embert.

A London utcáin prédikáló lelkészt a rendőrség vitte el, mivel azt mondta, hogy a homoszexuálisok nem jutnak a mennybe. Talán ez nem is újszerű hír, hiszen már többször olvashattunk hasonló esetről a fejlett Nyugattal kapcsolatban, de a tömeg reakciója minderre rátett még egy lapáttal.

A prédikátor lényegében csak a szólásszabadság által biztosított jogával élt, amikor kiment az utcára, hogy elmondja véleményét az embereknek. Kritizálta az LMBTQ-közösséget és a bűnösöket.

Például arról beszélt:

A Biblia azt mondja, hogy az igazságtalanok nem örökölhetik Isten országát.”

Vagy:

Sem paráznák, sem bálványimádók, sem házasságtörők, sem homoszexuálisok, sem szodomiták, sem tolvajok, sem részegek, sem szidalmazók, sem zsarolók nem örökölhetik Isten országát.”

Amikor kiértek a rendőrök, letartóztatták a prédikátort a „közrend megzavarása” miatt, mire az összegyűlt tömeg üdvrivalgásba kezdett, és azt kiabálták a rendőröknek, hogy

Szabaduljanak meg tőle!

London utcáin ezzel a jelenettel diadalt aratott az LMBTQ-propaganda és a polkorrektség a szólás- és vallásszabadság fölött.

Londonban azonban nem csak ez volt az egyetlen botrányos hír. Kiderült mennyibe kerültek a helyieknek a az Extinction Rebellion nevű szervezet tüntetései.

A londoni Telegraph tudomása szerint a 2018-as tüntetések alkalmával

az Extinction Rebellion körülbelül 120 tonna szemetet termelt, amelynek eltakarítása 50 ezer fontba fájt a városnak

– írta meg a Summit News.

Elvben ezeknek a tüntetéseknek az lenne a céljük, hogy a Westminster és London Cityben élő gazdagok ellen tüntessenek, és kiálljanak a bolygó védelméért, de a gyakorlatban sokkal inkább arról van szó, hogy

a szegényebb embereknek okoznak gondot, hiszen az Extinction Rebellion által kiválasztott negyedekben nagyon sok szociális bérlakás található.

Mivel ezeket a tüntetéseket nyáron tartják, amikor a gazdagok elmennek nyaralni, a többi polgár élvezheti a klímaváltozás miatt hisztiző tömeget.

Természetesen a szervezők azt állítják, hogy a kéthetes tüntetéssorozat nem jelentett pluszterhelést a városnak, és az az ötvenezer font sem pluszköltség az adófizetőknek. Ezzel szemben a westminsteri városi tanács korábbi elnöke szerint

a helyi vállalkozások megzavarása, a mérhetetlen mennyiségű szemét és az Extinction Rebellion üzenetei elég komoly problémákat okoztak és pluszköltségeket jelentettek a városnak.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére