Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Pride-babák, Brüsszel a kulcs a szankciós infláció megfékezéséhez, szaftos részletek a példátlan EP korrupciós botrányról

888.hu

2023.01.20. 19:59

A mai nap margójára.

 

A Harvard Medical School tanfolyamot indít az LMBTQIA+ csecsemők egészségügyi ellátásához. A kurzus célja, hogy fókuszba állítsák a „nemi és szexuális kisebbségekhez tartozó emberek egész életen át történő” segítését.

 

 

 

A kutatási adatok tükrében – illetve a Századvég decemberi elemzésével összhangban – kijelenthető, hogy az uniós polgárok 68 százaléka, a volt szocialista országok megkérdezettjeinek 65 százaléka, valamint a V4-államok válaszadóinak 67 százaléka aggasztónak ítéli az orosz–ukrán fegyveres konfliktust.

 

 

Az Oroszország és Ukrajna közötti érdemi párbeszéd hiánya, továbbá a katonai cselekmények intenzitásának fokozódása miatt az európai közvéleményben megjelent a fegyveres konfliktus kiszélesedésétől való lakossági aggodalom is. A felmérés rámutat arra, hogy az uniós megkérdezettek 62 százaléka, valamint a volt szocialista tömb és a Visegrádi Együttműködés polgárainak 63-63 százaléka aggasztónak tartja az orosz–ukrán válság nagyobb háborúvá szélesedésének lehetőségét, illetve saját országa érintetté válását.

 

 

 

Roberta Metsola, az Európai Parlament elnöke elmulasztotta a törvényhozók által szabott határidőt, hogy nyilvánosságra hozzon egy fényűző, ingyenes utazást – beleértve egy pazar vacsorát és egy 350 eurós szállodai szobát saját maga és férje számára –, amelyet egy elit bortársaság fizetett, derül ki a Politico legfrissebb összeállításából.

 

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére