Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2017.06.27. 07:59

Már csütörtökön életbe lép Trump migránsrendelete; Völner: Magyarország nem nyitja ki a kapuit; Megállapodott Theresa May és a DUP.
Már csütörtökön életbe lép Trump migránsrendelete

Az amerikai külügyminisztérium szerint a legfelsőbb bíróság döntése nyomán 72 órán belül, már csütörtökön életbe lépnek a Trump elnök rendeletében megfogalmazott átmeneti beutazási korlátozások. A döntést Donald Trump üdvözölte, és közleményben adott hangot elégedettségének a belbiztonsági minisztérium és az igazságügyi tárca is. Egy sor ismert demokrata párti politikus, valamint több, a bevándorlás liberalizálását szorgalmazó szervezet és aktivista hétfőn azt ígérte, hogy folytatja a harcot a rendelet ellen.

Völner: Magyarország nem nyitja ki a kapuit

Völner Pál szerint az Európai Bíróságra óriási nyomás nehezedik a kvótaperben, a befolyásolás szándékával fellépő szereplők azt szeretnék elérni, hogy a testület ne a magyar és szlovák érveket fogadja el. Az Igazságügyi Minisztérium államtitkára azonban kijelentette: nem nyithatjuk meg kapuinkat az illegális migránsok előtt. Az államtitkár szerint tartani lehet attól, hogy végleg háttérbe szorulnak azok a normák, amelyek mentén az európai társadalmak az elmúlt évtizedekben működtek.

Megállapodott Theresa May és a DUP

Megállapodott hétfőn a kormányzati együttműködésről a brit Konzervatív Párt és a legnagyobb észak-írországi protestáns erő, a Demokratikus Unionista Párt (DUP). Az egyezséget több mint kétheti tárgyalássorozat után a Downing Streeten írták alá a két párt képviselői, Theresa May brit miniszterelnök és Arlene Foster, a DUP vezetője jelenlétében. A most létrejött megállapodás alapján a DUP tízfős frakciójával együttműködve kormányoz tovább, mivel a két pártnak együttesen megvan az abszolút többsége.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére