Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Nagy Gábor

2017.09.29. 07:59

Kijev hazarendelte a budapesti nagykövetét; Verhofstadt Londonban ócsárolta a Brexitet; Ferenc pápáék migránssimogató kampányba kezdenek. A reggel legfontosabb hírei a 888-on.
Kijev hazarendelte a budapesti nagykövetét

Pavlo Klimkin ukrán külügyminiszter hazarendelte konzultációra Ljubov Nepopot, Ukrajna budapesti nagykövetét. A döntés mögött a kárpátaljai magyarok iskolai nyelvhasználatát korlátozó új ukrán oktatási törvény, és az azt ért bírálatok állnak.

Verhofstadt Londonban ócsárolta a Brexitet

Nagy-Britannia egyik legpatinásabb egyetemén tartott előadást a liberális brüsszelita, melyben a brit EU-tagság megszűnéséről azt mondta, hogy az egy "nagyon negatív folyamat, emellett idő- és energiapocsékolás". Ugyanakkor hozzátette azt is: tiszteletben kell tartani a Brexitről szóló tavalyi referendum eredményét.

Ferenc pápáék migránssimogató kampányba kezdenek

Ferenc pápa a katolikus karitászon keresztül hirdetett meg egy kampányt, amely a keresztény migránsok "integrációját" segítené. A szervezők arra törekednek, "hogy elősegítsék a találkozás kultúráját a migránsok kiindulási országának közösségeiben, valamint azokban, amelyekbe átutazásuk során kerülnek és azokban is, amelyekben letelepednek".

+ 1 szám, mert mindjárt itt a hétvége:

Addig is kitartást!

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére