Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bertha László

2018.06.07. 07:59

Ez várható ma!

Akár már a mai napon megszülethet a döntés a pártszakadás előtt álló Jobbikban a radikális Toroczkai László kizárásáról. A politikus ellen Vona és csatlósai azt követően kezdeményeztek fegyelmi vizsgálatot, hogy Toroczkai bejelentette: „Mi magunk” néven új platformot hoz létre a párton belül. Toroczkai kizárása gyakorlatilag biztosra vehető, pláne azután, hogy Ásotthalom polgármestere egy igen kínos ügyről rántotta le a leplet a napokban.

A politikus állítása szerint Vonáék 150 millió forinttal kívánták támogatni a bajban lévő liberális, drogliberalizációért küzdő Együttet, amit végül még az elnökség sem volt hajlandó lenyelni. Hogy Toroczkai kizárása milyen lavinát indíthat el a Jobbikban, az egyelőre megjósolhatatlan. A frakcióból kizárt Dúró Dóra szerint azonban többen is otthagyhatják a súlyos konfliktusoktól terhelt pártot.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére