Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Bokor Gábor

2019.01.07. 07:59

Ez lesz ma.

Jó reggelt minden kedves olvasónknak, ma az Attilák és a Ramónák ünneplik névnapjukat, Isten éltesse őket!

Egy kis fontos reggelre:

Pokolian hideg a mai reggel, a fővárosban -6 fok van, az Időkép hőtérképe szerint van olyan hely az ország északi részén, ahol -12 van, így mindenki rétegesen öltözzön fel, most már ideje sálat, sapkát, kesztyűt húzni. Az előrejelzés szerint ma száraz, napos időre számíthatunk, azonban ez felmelegedéssel nem jár, mindenhol fagyni fog. Holnap érkezik egy front, aminek hála a hideg mellé még tartós havazást is kapunk, jön az igazi téli idő. 

Mi van az utakon? 

Szerencsére nagy balesetről egyelőre nem érkezett hír, az Útinform szerint lassú a haladás az M3-as autópályán az M0-s csomóponttól befelé, a 2-es főúton Dunakeszinél, a 10-es főúton az ürömi elágazás előtt, az 51-es főúton Dunaharasztinál az M0-s felé, és a Csepel-szigeten a II. Rákóczi Ferenc úton Csepel felé. 

Itthon lesz valami?

Sok izgalmas dolog nem várható, azonban

  • a kormány és a Tungsram csoport stratégiai partnerségi megállapodásának aláírása alkalmából sajtótájékoztatót tartanak. A rendezvényen beszédet mond Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter és Jörg Bauer, a Tungsram elnök-vezérigazgatója.
  • A mai nap délután fogják átadni a Csongrád Megyei Szivárvány Otthont, mely 127 millió forintos uniós támogatásból újították fel.   
Külföldön mire kell figyelni?

A legfontosabb diplomáciai esemény, hogy Mohamed bin Szalmán szaúd-arábiai trónörökös Egyiptomba látogat, ahol találkozik Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnökkel. Ezen kívül fontos megemlíteni, hogy Ankarában tárgyal John Bolton, az amerikai elnök biztonsági tanácsadója, továbbá ma lesz az EU-tagországok általános uniós ügyekkel foglalkozó minisztereinek találkozója.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére