Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Reggel 7:59

Forisek Ádám

2019.05.30. 07:59

Ezekre lehet számítani a mai napon.

Belpolitikai eseményeket nézve érdemes kiemelni, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter ma fogadja Enver Hoxhaj-t, a Koszovói Köztársaság miniszterelnök-helyettesét, majd sajtótájékoztatót tartanak. Továbbá: a Nemzeti Választási Bizottság is ülésezik, azzal a céllal, hogy megállapítsák a magyarországi lakcímmel nem rendelkező választópolgárok levélben szavazásának eredményeit. Végezetül pedig Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár kerekasztal-beszélgetésen vesz részt a 2019-es Brain Baron.

Külpolitikát nézve ma is az EP-választás eredményeivel kapcsolatos fejleményekre érdemes figyelni. Olaszországban például internetes voksolással döntenek az Öt Csillag Mozgalom (M5S) szavazói arról, hogy Luigi Di Maio távozzon-e a vezető kormánypárt éléről, miután a párt támogatottsága az EP-választásokon a felére zuhant.

Végezetül pedig időjárás: csütörtökön sok felhő lesz felettünk, többfelé számíthatunk esőre, záporra, keleten, délkeleten zivatarok is kialakulhatnak. Reggel 8-15, délután 12-22 fok között alakul a hőmérséklet, keleten lesz melegebb, míg nyugaton és északon hűvösebb az idő. Rétegesen öltözzünk, semmiképp se hagyjuk otthon az esernyőt.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére