Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Részleges beismerést tett az EP volt alelnöke, az amerikaiak kételkednek Biden mentális alkalmasságában

888.hu

2022.12.20. 19:59

Ráadásul az EP nyilvános meghallgatásra hívta Elon Muskot.

 

Részleges beismerést tett Eva Kaili, az Európai Parlament volt alelnöke, eszerint arra utasította apját, hogy rejtse el az otthonában a későbbi házkutatások során megtalált készpénz nagy részét – tájékoztatott a La Libre Belgique című francia nyelvű belga napilap kedden.

A belgiumi Haren börtönének női részlegében fogva tartott volt európai parlamenti alelnöknek és társainak december 22-én, csütörtökön kell megjelenniük a bíróság előtt. Arról, hogy egészen a per kezdetéig őrizetben maradnak-e, a csütörtöki meghallgatásukon döntenek. A vád ellenük: bűnszervezetben való részvétel, pénzmosás és korrupció. Az Európai Ügyészség csütörtökön kérte a volt EP-alelnök mentelmi jogának felfüggesztését.

 

 

A közvélemény-kutatás a következő kérdést tette fel a válaszadóknak:

Joe Biden alkalmas-e arra, hogy az Egyesült Államok elnöke legyen, vagy kételyei vannak a mentális alkalmasságával kapcsolatban?”

 

A válaszadók 64 százaléka kételkedik Biden mentális alkalmasságában, a republikánusok 79 százaléka és a demokraták 27 százaléka.

 

 

Roberta Metsolának, az EP elnökének hétfői keltezésű meghívólevele szerint az uniós testület „őszinte eszmecserét” akar folytatni a milliárdossal – közölte az elnök szóvivője.

 

A Twitter nem válhat akaratlanul a gyűlöletbeszéd, a választási beavatkozás és a félretájékoztatás előmozdítójává.”

– áll a levélben.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére