Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó Péter magához hívatta Ukrajna budapesti nagykövetét, Orbán Viktor Putyinnal tárgyalt

888.hu

2022.04.06. 19:59

Miközben az ellenzéki politikusok és aktivistái még mindig a könnyeiket hullatják a választások eredménye miatt, keresve az okokat és a felelősöket a blama miatt, addig a jobboldali magyar kormány teszi a dolgát és nem pihen.

 

Jól is teszi, hogy a magyar kormány nem pihen, hiszen az ukrán-orosz háború sincs nyugvóponton. Márpedig a feleket valamiképpen ki kellene békíteni, erre tesz kísérletet Orbán Viktor is. A mai, nemzetközi sajtótájékoztatón többek között arról is beszélt, hogy telefonon tárgyalt az orosz elnökkel, akinek azt javasolta, hogy ő, az ukrán és a francia elnök, valamint a német kancellár jöjjön el Budapestre, minél hamarabb, annál jobb, és tartsanak egy megbeszélést.

Ennek a találkozónak az egyetlen célja az azonnali tűzszünetről szóló megállapodás lenne.”

– mondta.

 

 

Szijjártó Péter ma reggel írta a közösségi oldalára, hogy bekérette a Külügyminisztériumba Ukrajna budapesti nagykövetét.

Itt az ideje, hogy az ukrán vezetők befejezzék Magyarország sértegetését és tudomásul vegyék a magyar nép akaratát.”

– közölte.

 

 

 

Tehát amíg a kormány a választási győzelmet követően nem pihenni tért, ahogyan azt maga Márki-Zay Péter tette volna meg abban az esetben, ha ő nyeri meg a szavazást (távol állt tőle, kár lenne ellenkezőjét állítani!).

A magyarázkodás 2. napja folyamatos, mindenki volt már bűnbak, megoldás a problémájukra azonban továbbra sincsen. Donáth Anna például bocsánatért esedezik. De a baloldali megmondóemberek visításait lehet csak hallani – még a közösségi felületeken keresztül is. Rendkívül szórakoztató a látvány, reméljük sokáig folytatják még!

Bohár Dániel írta a következőket:

A baloldal évtizedes tévúton jár. Történelmi vereségük után sem befelé fordulva keresik az okokat, hanem a hibást fürkészik, ami szerintük a magyar nép. Óriási hiba.”

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére