Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Szijjártó Péter magához hívatta Ukrajna budapesti nagykövetét, Orbán Viktor Putyinnal tárgyalt

888.hu

2022.04.06. 19:59

Miközben az ellenzéki politikusok és aktivistái még mindig a könnyeiket hullatják a választások eredménye miatt, keresve az okokat és a felelősöket a blama miatt, addig a jobboldali magyar kormány teszi a dolgát és nem pihen.

 

Jól is teszi, hogy a magyar kormány nem pihen, hiszen az ukrán-orosz háború sincs nyugvóponton. Márpedig a feleket valamiképpen ki kellene békíteni, erre tesz kísérletet Orbán Viktor is. A mai, nemzetközi sajtótájékoztatón többek között arról is beszélt, hogy telefonon tárgyalt az orosz elnökkel, akinek azt javasolta, hogy ő, az ukrán és a francia elnök, valamint a német kancellár jöjjön el Budapestre, minél hamarabb, annál jobb, és tartsanak egy megbeszélést.

Ennek a találkozónak az egyetlen célja az azonnali tűzszünetről szóló megállapodás lenne.”

– mondta.

 

 

Szijjártó Péter ma reggel írta a közösségi oldalára, hogy bekérette a Külügyminisztériumba Ukrajna budapesti nagykövetét.

Itt az ideje, hogy az ukrán vezetők befejezzék Magyarország sértegetését és tudomásul vegyék a magyar nép akaratát.”

– közölte.

 

 

 

Tehát amíg a kormány a választási győzelmet követően nem pihenni tért, ahogyan azt maga Márki-Zay Péter tette volna meg abban az esetben, ha ő nyeri meg a szavazást (távol állt tőle, kár lenne ellenkezőjét állítani!).

A magyarázkodás 2. napja folyamatos, mindenki volt már bűnbak, megoldás a problémájukra azonban továbbra sincsen. Donáth Anna például bocsánatért esedezik. De a baloldali megmondóemberek visításait lehet csak hallani – még a közösségi felületeken keresztül is. Rendkívül szórakoztató a látvány, reméljük sokáig folytatják még!

Bohár Dániel írta a következőket:

A baloldal évtizedes tévúton jár. Történelmi vereségük után sem befelé fordulva keresik az okokat, hanem a hibást fürkészik, ami szerintük a magyar nép. Óriási hiba.”

 

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére