Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Tüntetés a szólásszabadság mellett, aranyérmes lett Liu Shaoang, tovább nyomul a transz-lobbi

888.hu

2022.02.13. 20:00

Háromezren tüntettek ma a Finn Nagykövetség elött. Liu Shaoang megnyerte vasárnap a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres versenyét a pekingi téli olimpián. Trükköznek az amerikai demokraták, hogy bizonyítsák, hogy lehetnek egy sportcsapatban a fiúk és lányok.

Vasárnap délután a Finn Nagykövetség előtt tartottak tüntetést a Päivi Räsänen, Finnország volt belügyminisztere mellett, aki többed magával egy bibliai idézet miatt került bíróság elé. Háromezer keresztény gyűlt össze helyszínen és még közel ezren követték az eseményt online.

 

Az FTC 23 éves gyorskorcsolyázója remekül kapta el a megismételt rajtot, parádés tempóban rótta a köröket, és minden előzési szándékot gond nélkül visszavert – főleg Ivlijev támadta -, így végül történelmi sikert ért el. Ivlijev lett a második, Dubois pedig a harmadik.

Sikerével Magyarország első egyéni olimpiai bajnoka lett a téli játékokon.

A transzlobbi továbbra sem akar leszállni a sportokról. Ezúttal egy 12 éves transzfiú volt az a személy, akivel példálózni próbálnak. Szerintük ha a transznő nem elég ügyes, akkor nem fogja tudni elnyomni a biológiai lányokat a csapatban.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére