Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo
7:59
 

Woke lett az Anglikán Egyház, egyre elterjedtebb az utcai erőszak Franciaországban

888.hu

2023.02.08. 20:00

Scholz pedig a szankciókat akarja tovább szigorítani.

 

Az anglikán egyház elhagyja a „mi Atyánk” kifejezést az imákból, mert nem elég woke

Az anglikán egyház fontolgatja, hogy elhagyja a „mi Atyánk” kifejezést a Miatyánk elejéről és utasítja a papokat, hogy tartózkodjanak a férfi névmások használatától, amikor Istenről beszélnek – olvasható a The Telegraph című brit napilapban.

A lépésre azután szánták el magukat, hogy Joanna Stobart tiszteletes, a guildfordi egyházmegye egyik plébánosa azt állította, hogy egyes papok „befogadóbbá” válásuk érdekében úgy akarnak Istenre hivatkozni, hogy nem használnak névmást, amikor róla beszélnek.

 

 

Egyre elterjedtebb az utcai erőszak Franciaországban, a lakosok rettegnek

Az erőszak, a kábítószer-kereskedelem és a lövöldözések olyannyira mindennapossá váltak Franciaország egyik úgynevezett „no-go area”-jában, hogy egy lakos az ukrajnai háborúhoz hasonlította a területet, ahol átlagosan kétnaponta lövöldöznek.

 

 

Scholz: tovább szigorítják az EU-s szankciókat a háború kitörésének évfordulóján

Az Európai Unió tovább szigorítja az Oroszországgal szembeni szankciókat az Ukrajna elleni orosz támadás első évfordulóján – mondta Olaf Scholz német kancellár szerdán a szövetségi parlamentben (Bundestag).

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

7:59
 

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére