Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

889

Amerika a szövetségesünk

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Ha te is elmondanád a véleményed, küldd el a [email protected] e-mail címre!

889

A közösségi médiában is kiverte a biztosítékot a munkácsi turul szobor eltávolítása

Felháborodott a kárpátaljai magyar közösség a munkácsi képviselő-testület döntésén, melynek eredményeképpen eltávolították a munkácsi várban a turul szobrot, és az ukrán állami címer kerül majd a helyére. A barátságtalan lépés nyomán a térséggel foglalkozó közösségi oldalakat ellepték a méltatlankodást vagy éppen mélységes csalódást kifejező bejegyzések, amelyekből az alábbiakban szemezgettünk.

889

A KESMA közleménye

A Közép Európai Sajtó és Média Alapítvány kurátorainak mandátuma augusztus 31-én lejárt. Az alapítói jogok gyakorlója, megköszönve az elmúlt időszak eredményes kurátori munkáját, szeptember 1-i hatállyal kinevezte a következő ciklus kuratóriumi tagjait. A kuratórium elnöke Liszkay Gábor, tagok Szánthó Miklós és Hegedűs Zoltán.

889

Nemzeti blokk – A Nemzeti Együttműködés Rendszere – Megjelent Békés Márton új könyve

Békés Márton történész–politológus, a XXI. Század Intézet igazgatójának Nemzeti blokk – A Nemzeti Együttműködés Rendszere című kötetével folytatódik az intézet 21 című zsebkönyvsorozata. A szerző szerint a Nemzeti Együttműködés Rendszerét, melynek célja a nemzeti integráció konszenzusának megteremtése, csak belülről lehet megérteni.

889

Beleállt a volt jegybankelnök az ellenzék köztársasági elnökjelöltjébe

Keményen bírálta Facebook-oldalán Simor András, a Magyar Nemzeti Bank (MNB) korábbi elnöke Róna Pétert, miután az ellenzéki szövetség bejelentette, hogy a 79 éves jogász-közgazdászt jelölik köztársasági elnöknek az Egységben Magyarországért pártjai – vette észre a VG.hu.

889
7 tény, amit tudnod kell, ha faházban gondolkodsz

7 tény, amit tudnod kell, ha faházban gondolkodsz

889

Faházban élni olyan egyedülálló élmény, amit aligha lehet más életstílushoz hasonlítani. Ezek a lakóépületek tökéletes alternatívát nyújtanak arra, hogy pihenhess, és szabadon élvezhesd az életed egy boldog és egészséges környezetben. A harmónián kívül szenzációs menekülőutat jelentenek a városok zajától, szennyezettségétől és tumultusától. A rönkházak általában természetes élőhelyek közelében kerülnek kialakításra, ez jobb fizikai és mentális egészséget eredményezhet. Továbbá a fa már önmagában számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amely előnyös az ember számára. Nézzük, mik ezek!

A man cave ideje lejárt!

A man cave ideje lejárt!

889

5 Stílusos férfi szoba design

Vissza az oldal tetejére