Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A Klubrádiót hallgató Joe Biden és az önmaga hatása alá került baloldal

Kurmai Kornél

2021.02.11. 19:30

A baloldali média nagy beleéléssel jelentette be, hogy Joe Biden is aggódik a Klubrádió miatt. Vagyis az az amerikai elnök, aki lányunokáját összekeverte az elhunyt fiával nemcsak azt tudja, hogy Magyarország hol van, hanem hogy mi az a Klubrádió és mi a helyzet vele.

Ez az állítás azért is különös, mert a hazai baloldal évek óta tagadja, hogy bármilyen hálózat és kapcsolat lenne köztük és a nyugati baloldal képviselői között. Eközben pedig úgy próbálják beállítani a túlreagált, bazári politikai akcióikat, mintha azok akkora horderejű ügyek lennének, hogy még a legnagyobb nyugati balos megmondóemberek is figyelemmel követik őket. Óriási betűkkel harsogják a címlapokon, hogy – az egyébként magyarnyelvű – Klubrádió annyira fontos és közismert az USA-ban, hogy Joe Biden azonnal értesült a rádióval kapcsolatos aggasztó hírekről. Kis költői túlzással mintha az elnök és a demokrata vezetés a rádió nagy rajongói lennének.

(Photo by SAUL LOEB / AFP)

Ezeket bármelyik korábbi amerikai elnökről is komolytalan lenne feltételezni, de egy olyanról végképp nehéz elhinni, aki néha még a lányunokáját is összekeveri a saját fiával, ahogy ez Joe Bidennel történt, mikor az elnökválasztási kampány alatt egyszer megpróbálta bemutatni a családját a nagy nyilvánosságnak.

Tehát a baloldal ez esetben egészen odáig megy, hogy azt várná el a magyar emberektől – gyakorlatilag hülyének nézve őket -, hogy elhiggyék: Joe Biden ismeri a Klubrádiót és tisztában van a jogsértési ügyeikkel, amik a frekvencia meghosszabbítási pályázatuk elutasításához vezettek. Teszik mindezt a legnagyobb határozottsággal és a legkisebb szégyenérzet nélkül. Az ehhez szükséges önhittség pedig azzal rakódott rájuk, hogy évek óta becsmérlik a választókat, műveletlennek, tájékozatlannak és unintelligensnek titulálva őket.

?Ezt gondolja a baloldal a szavazókról...?

Közzétette: Alapjogokért Központ2021. február 7., vasárnap

 

Elég csak a múlt hétre visszatekintenünk, hogy ízelítőt kapjunk ebből az öntelt lenézésből, amivel a baloldal a választók felé fordul: a Nyugati Fény – Gyurcsány Ferenc propagandalapja – múlt hét hétfőn közölte Barna Zsuzsának azt az írását, amelyben az újságírónő kifejtette, hogy szerinte „nagyon sok nagyon hülye Fidesz-szavazó van, ahogy a többi párt szavazói közt is nagyon sok a nagyon hülye ember”, és egyik társadalmi csoport sem fukarkodik a hülyék számát illetően. Révész Sándor pedig a HVG-ben becsmérelte a vidéki szavazókat – ahogy ő nevezi őket: „a kistelepülések prekárius, nyomorgóit” -, hogy a nagyvárosiakhoz képest tájékozatlanok, és nincs önálló gondolkodásuk.

Úgy fest, mostanra pedig annyira beleélték magukat a saját propagandájukba, hogy azt képzelik, bármekkora sületlenséget beadhatnak az olvasóiknak, hisz „nagyon sok a nagyon hülye ember”.

?Ez lenne tehát a baloldal véleménye a szavazókról. A vidéki emberek lenézése úgy tűnik, hogy politikai programmá vált haladóék körében.

??30 éves az SZDSZ.??

Közzétette: Alapjogokért Központ2021. február 9., kedd

 

Végül hozzátennénk, hogy a Klubrádió ultrarövidullámon történő sugárzásának megszűnése szomorú hír, mert egyrészt mindig jókat lehetett derülni a műsorokon, másrészt az vezetett ide, hogy a rádió ismételt jogsértéseket követett el. Tehát valójában maguknak köszönhetik, hogy a Médiahatóság nem tudta meghosszabbítani a hullámhossz használatra szóló szerződésüket. Ugyanis az ismételt jogsértés 1996 óta objektív kizáró ok a törvény szerint, a Klubrádió pedig egy éven belül kétszer is megsértette a médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló törvényt. Így a máskor oly’ nagyra becsült bíróság sem tudott mást tenni, mint megerősíteni a Médiatanács döntését.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére