Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Az egyetemi oktató erkölcsi minimuma

888.hu

2019.02.26. 21:01

Olvasói vélemény.

Fleck Zoltán, az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar Jog- és Társadalomelméleti Tanszék tanszékvezető egyetemi tanára a Soros György által pénzelt Eötvös Károly Intézet igazgatója lett. Az intézet elnöke az a Majtényi László, aki a balliberális ellenzék közös államfőjelöltje volt egykoron.

Ízléstelen lenne arra hivatkozni, hogy miközben az ELTE a markát tarja a kormány felé, cserébe neves oktatója a kormány megbuktatását szorgalmazó Soros György zsoldjába szegődik. Arra sem lenne helyes hivatkozni, hogy Fleck feltűnt előadóként Gyurcsány Ferenc politikai gyűlésén, és egy balliberális párt listájára is felkerült.

Önmagában egy karrierista egyetemi oktató jellemhibáival nem lenne érdemes foglalkozni, bár szerintünk az igazi tudós nem szorul arra, hogy a politika révén váljék ismertté, hiszen a kutatási eredmények teszik nevessé.

Ami ebben a történetben igazán elgondolkodtató, hogy mi, konzervatívok, noha többségben vagyunk, miért nyugszunk bele abba, hogy a közélet, az oktatás hídfőállásait tartósan a balliberális értelmiségiek uralják? A jövő közgazdászait, jogászait olyanok képzik, akik a magyarság esküdt ellenségei. Egy ilyen alaktól, mint Fleck, nem várhatunk objektivitást, hiszen más a küldetése. Vajon hány kétharmados többség kell ahhoz, hogy tényleges elmozdulás következzen be és a többséget alkotó nemzeti, konzervatív értékrend képviselői is betölthessék hivatásukat?

Az ELTE jogi kara sokak szerint az egymást segítő ballib oktatók paradicsoma. De tisztelettel kérdezzük, hogy ez nem vezet-e kontraszelekcióhoz?

A mi válaszunk egyértelmű. Pillanatnyilag annyit tehetünk, hogy várva a zsiványfarsang végét, gratulálunk Fleck Zoltánnak és persze Soros Gyuri bácsinak.

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a [email protected] címre. A további részletekről itt olvashatsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére