Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

"Botka és a kerítés"

Bertha László

2017.08.15. 16:28

Minden józanul gondolkodó honfitársam gondolkodjon el két dolgon.

Botka László, akit az MSZP nagyképűen „miniszterelnök-jelöltnek” választott, elment Brüsszelbe. Ahol az unió vezetése úgy fogadta, mintha már ő lenne a tényleges miniszterelnök. Nem tudni, de lehet, hogy találkozott George Sorossal is, aki szintén éppen ebben az időben tartózkodott ott.

Botka úr a találkozók hatására – valószínűleg fűt-fát ígértek neki a győzelemhez – teleszívta magát bátorsággal és első felindultságában az újságíróknak kijelentette, hogy a kerítést a lehető leghamarabb le kell bontani, brüsszeli támogatói legfőbb kívánsága szerint.

Aztán jött számára a döbbenet, mert a magyar közvélemény, de még a saját tábora sem reagált erre a kijelentésre pozitívan, csak liberálisok maroknyi serege ujjongott, mint minden ilyen esetben.

Ekkor gyorsan kijelentette, hogy a kerítés csak akkor lesz elbontva, ha a magyar lakosság már nem fél, és biztonságban érzi magát.

Ezzel a kijelentéssel csak egy probléma van. A baloldal szerint az Orbán Viktor „szította” gyűlölet miatt fél az ország. Tehát, ha a baloldal győz, már nem lesz mitől félni, és az eredeti ígéret szerint le lehet bontani a kerítést azonnal, majd ismét meg lehet nyitni a balkáni útvonalat a beözönlők előtt.

Minden józanul gondolkodó honfitársam gondolkodjon el két dolgon. Egy: olyanok kezébe akarja-e adni az ország vezetését, akik semmibe veszik Magyarország legelemibb érdekeit. Idegen hatalmak önös érdekeinek kiszolgálása fontosabb számukra ennél.

Kettő: Orbán Viktor kormányzása két ciklus alatt kitakarította Augiász istállóját. Épített, nemzetivagyon-részeket szerzett vissza. Fejlődési pályára állította az országot. Az Alaptörvény bevezetőjében lefektette a hagyományos család és keresztény értékek gondolatát.

2002-ben már láttuk, hogy mi történik, amikor a Horn–Bokros-féle pusztítás után a rendet tevő Fidesz elveszti a választásokat. Medgyessy–Gyurcsány–Bajnai-féle ámokfutás. Most ismét csép a „zsákmány”. Profitra éhes multik fenik a fogukat a visszaszerzett javakra. A baloldal emberei is már szemügyre vették, hogy mit lehetne megszerezni.

Ezt akarjuk? Szerintem nem! Ne hagyjuk!

Ezt a cikket egy olvasónk írta. Amennyiben Te is kedvet kaptál, várjuk írásodat a [email protected] címre. A további részletekről itt olvashatsz.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére