Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Milyen pólók legyenek egy divatos férfi ruhatárában?

(X)

2022.05.31. 10:40

(X)

 

Fogós kérdésnek tűnik a tavasz közeledtével, hogy melyek azok a ruhadarabok, amik maradhatnak, mik azok, amik nyugdíjazhatóak, hogy aztán az új modellek is megérkezhessenek. Még mielőtt nagyon ráfeszülnél erre a témára, megnyugtatunk: a saját ízlésed az, ami elsődlegesen számít. Aztán ha stimmel esetleg a divat aktuális irányzatával, akkor a trend szavával is összehangolhatod a gardróbod átrendezését.

 

Handsome smiling young man in blue t-shirt leaning against gray textured wall with hands behind head

Mi az, ami nem megy ki a divatból?

 

Na, mondjuk a divatos férfi pólók mindenkor az érdeklődés középpontjában állnak. Hogy miért? Mert élből trendiek. Eleve a szabásuk biztosítékként szolgál. Ki az, aki ezt meg merné cáfolni? Vélhetően senki. Legfeljebb azok a férfiak, akik az ingekért rajonganak, bár itt jegyezzük meg, hogy a felhozatalban akadnak kísértetiesen inghez hasonló variációk is. Visszatérve a kiindulási kérdéshez, ha ezen kollekciók közül válogatod ki a befutókat, akkor a divatosság kérdésével külön nem is kell foglalkoznod. Mert az adott.

Neked inkább arra érdemes rákoncentrálni, hogy mik azok az egyéni elvárások, amik nem szenvedhetnek csorbát. Hogy mire gondolunk? Például a fazon milyenségére. Szereted, ha a póló ráfeszül a mellkasodra, vagy szívesebben bújsz bele a lenge verziók valamelyikébe? Vagy örömmel nyúlsz a fekete, fehér, egyszínű alternatívák után? Vagy netalántán valami extrábbra, különösebbre vágysz, hogy így is kiemelkedhess a hétköznapok szürkeségéből? Bármelyik is legyen a te választásod, a lényeg, hogy ha tisztában vagy azokkal a kritériumokkal, amik elsőbbséget élveznek, akkor képtelenség rosszul döntened. Innentől kezdve pedig a sikered pont ugyanúgy borítékolható, mint a komfort tökéletes átélése a pólóviselés minden egyes pillanatában.

 

 

Na és mi kerüljön a póló fölé?

 

Sokan erre lazán legyintenek, mondván szükségtelen bármi pluszban gondolkodni, minek? Ez így ebben a formában kedves gondolat, viszont a hajnali 1-2 fokos hőmérséklet nem olyan közeget teremt, ami feltétlenül élvezetes alulöltözve. Szóval ha kellően stílusos kabátot keresel, akkor innen érdemes szemezgetned: https://modivo.hu/c/ferfiak/ruhanemu/dzsekik/bordzsekik

Talán azt mondanunk sem kell, hogy a bőrdzseki egy igazi jelenség. Elegendő csak ránézni és máris nyilvánvalóvá válik, hogy ez az a ruhadarab, amit ugyan nélkülözhetsz a gardróbodból, de nem érdemes. Mert annyira kellemet sugárzó, annyira egyediséget erősítő és kétségtelenül vonzó viselet, amivel ildomos élni és amivel esélytelen visszaélni. Tehát ha kellően szemfüles vagy, akkor a tavaszi-nyári ruhatáradat egy bőrkabáttal is gazdagíthatod, ami ráadásul nem túlságosan vastag, ugyanakkor ha kell, akkor mégis védelmet biztosít a zimankó ellen. Ami bármennyire meglepő, de tavasszal vastagon benne van a pakliban, és az elmúlt évek tanúsága szerint nyáron sem lehetetlen a feltűnése.

 

 

Ha már feltűnés, akkor ezzel a szettel nem mindennapi kisugárzásra tehetsz szert, amire a környezetedben élők garantáltan felfigyelnek. A stílusosság erre képes. Magához vonzza a tekinteteket, és rád irányítja a figyelmet, mindezt teljes könnyedséggel és természetességgel.

 

(X)

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére