Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

A magyar családok több mint kétharmadát megvédte a rezsicsökkentés

888

2022.12.30. 14:08

Továbbra is megvédi a magyar családok túlnyomó többségét a rezsicsökkentés. A novemberben kiadott számlák alapján a lakosság 78 százaléka nem fizetett piaci árat a földgázért. Az áram esetében 67 százalék nem fizetett piaci árat.  

 

A földgázszolgáltatás esetében a kibocsátott számlák 78 százaléka, a villamosenergia-szolgáltatás esetében a számlák 67 százaléka nem tartalmazott lakossági piaci áron elszámolt energiát – közölte az MVM a novemberi számlák alapján. Mindez azt jelenti, hogy a rezsicsökkentés továbbra is a magyar családok túlnyomó többségét megvédi az elszabaduló szankciós energiaáraktól.

A magyar családok a nemzetközi energiaválság dacára változatlanul a legolcsóbban kapják a földgázt, és a második legalacsonyabb áron az áramot egész Európában. A kormány jövőre is azon dolgozik, hogy megfizethető és zavartalan ellátást biztosítson minden hazai fogyasztó számára. Májusig az egyetemes szolgáltatásban nem emelkedik az áram és a gáz ára, így nem nőnek a lakossági felhasználók terhei – közölte az Energetikai Minisztérium.

 

(origo.hu)

 

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére