Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

13 radikális iszlamistát fogtak el Belgiumban

888.hu

2022.02.08. 20:40

A belga rendőrség egy radikális iszlamista csoport 13 tagját vette őrizetbe kedden Antwerpen kikötővárosában tartott razziák során.

 

Becslések szerint mintegy 100 belga rendőr vett részt az Antwerpen környéki razziákon, hogy kiterjesszék a radikális iszlám terrorista tevékenységekkel kapcsolatos nyomozást, mivel Antwerpen Brüsszel mellett a dzsihádisták egyik ismert gócpontja.

A belga szövetségi ügyészség azt állította, hogy a 13 személy mindannyian ugyanannak a feltételezett terrorista csoportnak a tagjai,

és a razzia nem egy támadás megelőzésére irányult, hanem a terrorista tevékenység elleni szélesebb körű fellépés részeként – írja a The Times Of Israel.

A szövetségi ügyészség közleményében így fogalmazott: „A dzsihádista miliőn belül egy antwerpeni csoport került ellenőrzés alá, és ennek az akciónak a célja a csoport tevékenységének további feltérképezze.”

Az ügyészek szerint a megvádolt terroristák egy „vizsgálóbíró” előtt fognak megjelenni, aki majd eldönti, hogy terrorizmus vádjával őrizetbe veszik-e őket, vagy szabadon engedik

– írta meg a Breitbart.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére